Inspirationshæfter

Kunne du tænke dig at spare forberedelsestid?

Vil du gerne have begejstrede elever og forældre?

Vil du gerne kunne lave fagligt velfunderede forløb?

Mange har allerede meldt tilbage, at de har haft stor gavn af disse hæfter. Forløbene er lette at gå til og gennemprøvede med helt almindelige folkeskoleklasser – altså i en hverdag, der sandsynligvis ligner din!

Hæfternes indhold er varierende, men de indeholder typisk trin-for-trin vejledninger, tips, eksempler på børnebilleder og en stor kopidel.

Måske har du ikke prøvet at købe e-bøger før, og føler dig usikker over for det.

Derfor får du lov til at prøve det – KVIT OG FRIT. Du kan få “Se giraffen” HELT GRATIS. Du “køber” den via Bubbleminds side – men som sagt, behøver du ikke at tage kortet op af lommen! 

Når du har oplevet, hvor hvor let det er at gå til, og set børnenes flotte billeder, kan du prøve nogle af andre hæfter.

Hæfterne udgives i to ens udgaver med forskellige rettigheder og priserne er lave. En “enkeltbruger-licens” koster 29 kr incl moms (som IKKE må deles), og en afdelingslicens koster 119 kr ex. moms (som må deles på afdelingen).

Klik på bøgerne og læs mere.

Undervisningsforløb i billedkunst. Projektet er gennemført i 1. og 5. klasse, men kan nemt tilpasses andre klassetrin. I hæftet bliver du guidet gennem hele forløbet, får råd om materialevalg og et lille galleri af børnebilleder. Hæftet er også velegnet for børn og voksne begyndere til selvstudium. 30 sider i PDF-format incl. 3 minihæfter, du kan printe og bruge direkte i din undervisning: "Tegn en tukan", "Flere tukaner" og "Baggrundsidéer"

 
Print Friendly, PDF & Email

10 tanker om “Inspirationshæfter”

 1. Hej FruBilledkunst
  Tusind tak for svar.

  Jeg er ny lærer på skolen, og har efterfølgende forhørt mig lidt rundt, og fik at vide, at der var en som havde lavet tegnekurset med dem sidste år, så det er jo fedt. Så kan jeg godt give mig i kast med giraffer, og efterfølgende finde flere af dine spændende forløb 🙂

  Mvh. Stephanie

 2. Hej FruBilledkunst
  Jeg skal have en aldersblandet klasse til billedkunst (3.-4. klasse), og jeg har aldrig prøvet at have billedkunst før, men vil rigtig gerne blive god til det. Men jeg har brug for noget meget overskueligt noget at starte ud med, så jeg kan arbejde med op ad og blive bedre selv også 😉
  Jeg er blevet anbefalet din side, og det ser virkelig spændende ud.

  Jeg så du havde det gratis forløb Se giraffen. Det ser godt ud, og tænker at det kunne være en god start, men hvordan passer det aldersmæssigt med det jeg skal have? og hvad mht. til fælles mål?

  Mvh. Stephanie

  1. Kære Stephanie
   Tak for din mail 🙂
   Ja, “Se giraffen” passer absolut til aldersgruppen, men jeg vil foreslå, at du starter med et grundlæggende tegnekursus. Du kan finde en gratis version på nogle af de ældste sider af min blog, men jeg vil meget foreslå dig at købe det reviderede tegnekursus. Det koster kun 29kr (for enkeltbruger-licens) og deri får du al den grundlæggende viden, et super struktureret kursus med kopiark, hvor børnene bl.a. træner formalfabetet og overlapningsteknikken, der er så vigtig for at få dybde i en tegning. Ved at bruge hæftet får du den bedste start man kan tænke sig, og alt er forklaret i detaljer. I hæftet er der i øvrigt stof til de første par måneder i billedkunst!

   Derefter kan du bruge “Se giraffen” med langt større succes…. og får du lyst til det, kan du/skolen købe flere af hæfterne, hvor du kan blive hjulpet i forberedelsen og børnene får nogle vigtige redskaber og flotte produkter. Billigere efteruddannelse kan skolen simpelthen ikke købe 😉

   I nogle af hæfterne har jeg indskrevet fælles mål (og forslag til læringsmål, for dem, der måtte ønske det).
   Ellers har jeg lavet en komplet årsplan for alle klassetrin incl FFM mm, hvor (så godt som) alle mål bliver dækket. Der mangler et enkelt mål, men målet er også meget stramt formuleret, og jeg har endnu ikke set nogle gode forløb, der dækker det. (Da jeg tjekkede de store portalers årsplaner, dækkede de heller ikke alt)

   Håber det var en hjælp Stephanie – og velkommen her på bloggen 🙂
   Varme hilsner fra
   FruBilledkunst / Tina

 3. Kan man købe alle hæfter på én gang? Jeg underviser desværre ikke længere i billedkunst, men vil gerne købe hæfterne til mig selv…
  Det er virkelig fantastiske materialer, du laver.
  M.v.h. Marie Villadsen

  1. Kære Marie
   Vi kan sagtens lave en god aftale. Min datter skal giftes i morgen, så jeg ser ikke min post så meget før tirsdag ❤️ Jeg sender dig en privat besked der 🙂
   Sommerhilsner
   FruBilledkunst / Tina

 4. Anne Katrine G, Asmussen

  Hej med jer

  Jeg vil godt købe afdelingslicens hos jer. Men jeg kan ikke se, hvor længe licensen varer?
  Det vil jeg gerne have et svar på.
  I øvrigt tusind tak til Fru Billedkunst for en meget inspirerende hjemmeside.

  Venlig hilsen fra Anne Katrine

  1. Kære Anne Katrine
   Tak for de pæne ord 🙂
   En glædelig nyhed til dig: licensen varer for ALTID.
   God sommer
   Med venlig hilsen FruBilledkunst

 5. Pingback: Sådan får du en lettere skolestart – FruBilledkunst

 6. Pingback: 1000 tak | FruBilledkunst

 7. Pingback: Mindst solgt – men meget dejlig | FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.