Spring til indhold

Klasseledelse – helt praktisk

Praktisk bog om klasseledelse fra én, der står med det hver dag

Det er skønt at undervise – men ind imellem lidt hårdt … især hvis man ikke har nok / de rigtige redskaber. Ofte skal der kun små ændringer og øget opmærksomhed til, før du får målbare ændringer i din undervisning.

I denne bog viser jeg dig, hvad jeg har lært gennem mine 25 år i folkeskolen. HELT PRAKTISK! Ikke noget med floskler som: Du-skal-bare-sætte-dig-på-klassen, som var et (ubrugeligt) råd jeg fik.

Mange kopiark

Udover masser af gode råd og tips (du kan bruge med det samme), indeholder bogen en del kopiark:

  • Procedure-skilte, der hjælper dig og klassen med at holde fokus på den gode klasse-opførsel
  • Små medalje/huskesedler til penalhuseftersyn
  • Brikker til “duksearbejde” – som jeg ikke kalder dukse, men lokalechefer
  • Brikker til klassens skema

Klip fra bogen:

Du kan få fingre i bogen hos Bubbleminds  (klik på de røde knapper). Den bliver – ligesom mine andre hæfter – udgivet med to licenstyper. 

49 kr 
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den udgave kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights