Spring til indhold

Fantastiske filtre – fotomanipulation med inspiration fra Ben Heine

Dette forløb er perfekt til at introducere eleverne for billedmanipulation. 

For at gøre det så overskueligt som muligt for eleverne, har jeg valgt at lave billedmanipulationen i et office-program (Google Slides / PowerPoint), som fleste elever har noget kendskab til i forvejen. 

Udover beskrivelse af forløbet, får du en trin-for-trin-vejledning til eleverne som er lige til at printe – en til Slides og en til PowerPoint.

Beskrivelsen er lavet med kasser, der skal krydses af efterhånden. Det gør det overskueligt både for eleverne og for dig som lærer.

Du får 40 siders PDFfil – lige til at printe og bruge i din undervisning.

 

Du kan læse om forløbet her .

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
199 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights