Spring til indhold

Opstillinger inspireret af Vilhelm Lundstrøm

Undervisningsforløb i billedkunst med parafraser af et par af Vilhelm Lundstrøms værker.

Vilhelm Lundstrøm var en central skikkelse i den tidlige danske modernisme. Han er mest kendt for sine opstillinger af krukker, kander og frugt hvor han var meget interesseret i farver, former, harmoni og komposition – og mindre i at gengive dem præcise.

I hæftet får du noter til guidet tegning og et galleri af elevtegninger. Til sidst er der en selvstændig kopidel – lige til at bruge i den undervisning. Hæftet er også velegnet til selvstudium for børn og voksne begyndere.

44 siders PDF-fil

Du kan læse om forløbet her og her

29 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
119 kr ex. moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights