Spring til indhold

Dyr i sort og hvid – et billedkunstforløb om valør og kvadreringsmetoden

Det her er altså bare et skønt forløb! 

Eleverne kommer til at overgå sig selv, når de lærer teknikkerne til at tegne et smukt dyrebillede ud fra et fotografi – så det virkelig ligner!

Hæftet giver dig en beskrivelse af forløbet og ikke mindre end 30 forskellige motiver, så alle elever i klassen kan få “deres eget” foto at arbejde ud fra.

Desuden får de lært at arbejde med kvadreringsmetoden på en effektiv måde, der ikke efterlader et grimt gitter, der kan være svært at viske væk!

Eleverne får også lært om valør og hvordan man laver forskellige strukturer (pels skal jo males anderledes end øjne).

Du får 80 siders PDFfil – lige til at printe og bruge i din undervisning.

Du kan læse om forløbet her og her

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
199 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email