Spring til indhold

Hollandske tulipanmarker

Lær at lave smukke billeder af tulipanmarker.

Tulipan-marker er et fantastisk motiv af flere grunde – for det første, fordi det er et meget fint eksempel på, hvordan perspektivtegning kan give dybde i billedet.

Jeg har ofte illustreret det med en tegning af en meget lang allé, men tulipanmarkerne er en enklere måde at vise det på.

For det andet er maleriet af tulipanmarkerne fantastisk til at tale om farveblandinger og lade eleverne eksperimentere inden for en fast struktur.

For det tredje er motivet både sjovt, smukt og enkelt at tegne op, og giver alligevel børnene mulighed for at give billedet deres helt personlige præg.

Hvad mere kan man ønske sig?

28 siders PDF-fil

Du kan læse om forløbet her

29 kr En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights