Spring til indhold

Lær børn at tegne – STRUKTURERET TEGNEKURSUS

Måske har du læst de meget populære sider  om tegnekursuset her på bloggen – her finder du et REVIDERET OPDATERET struktureret tegnekursus.

Det er essentielt for børns tegneudvikling, at de får redskaber og teknikker til at angribe et motiv og dette tegnekursus giver dig en virkelig god basis at arbejde ud fra.

I hæftet får du vigtig viden om:

  • hvordan man opdeler et motiv i mindre overskuelige dele
  • øvelser der træner overlapningsteknikken, der giver dybde i billeder
  • to eksemplariske forløb, du kan bruge.

Alt bliver grundigt gennemgået og der er en hel del øveark, du kan bruge direkte i din undervisning, så børnene får trænet de basale færdigheder.

84 siders PDF-fil – lige til at downloade, printe ud eller se på din iPad/tablet/computer

Du kan læse om forløbet mange steder på bloggen, da det er det ultimative grundkursus – find bl.a. indlæg herher, her og her.

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email