Spring til indhold

Fotomanipulation – pakke med to forløb

Her får du mine to forløb: Lær at lave fotomanipulerede fantasidyr og Fotomanipulation – åbning til en anden verden samt FruBilledkunsts Lynguide til Pixlr til en fordelagtig pris.

Med dem i baghånden er du godt forberedt til at arbejde med digitale billeder i skolen. Hæfterne er primært tiltænkt valgfagsundervisningen i billedkunst, men kan sagtens bruges på sidste halvdel af mellemtrinnet.

Inspirationshæfterne indeholder et lille oplæg til læreren og et printbart hæfte til eleverne med vejledning. Du kan vælge at gennemgå lynguiden først, eller lade eleverne slå op i den løbende.

Pixlr kan virkelig meget, men forløbet leder eleverne gennem rigtig mange forskellige funktioner som fritlægning, omfarvning, arbejde i lag, masker mm.

24 + 20 siders inspirationshæfter som PDFfiler + Lynguide på 16 sider, der også kan bruges til andre Pixlr-forløb + 4 Pixlr-skabeloner til det ene hæfte – lige til at bruge i din undervisning (eller som personlig forberedelse).

 

79 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights