Spring til indhold

Da Vinci-sider – Kløver

Når geniet Leonardo da Vinci skulle undersøge eller opfinde noget, tænkte han både i skitser og skrift. Det kan vi se i hans skitsebog.

Bestselleren ”How To Think Like Leonardo da Vinci” hævder, at der er 7 principper vi kan lære af da Vinci, og vi ved at følge dem udvikler det bedste af vores potentiale.

Det ene princip er ”Sensazione” – træning af sanserne, og især synssansen. Det kan man bl.a. gøre ved at iagttage nøje og tegne det man ser.

Et anden er ”Arte/Scienza” som handler om en ligeværdig balance mellem videnskaben og kunst, logik og fantasi.

I dette hæfte er et undervisningsforløb om at lave da Vinci-sider om kløver.

44 siders PDF-fil + 7 instruktionsvideoer lige til at bruge i din undervisning (eller din personlige forberedelse).

 

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
199 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel.   D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email