Spring til indhold

Maleri på valgholdet – tema SKAM

Hvis du vil lave et male-projekt med dit valghold, kan jeg absolut anbefale dette hæfte. Temaet er skam.

Som mennesker er det vigtigt for os at kunne leve op til egne og andres forventninger – og når vi ikke lykkes i det, føler vi skammen (- uanset om forventningerne er realistiske eller ej). Temaet er desværre mere relevant end nogensinde i en tid, hvor vi alle skal være noget helt særligt og vi sammenligner os konstant med dem vi ser på de sociale medier. Men skam tåler ikke “lys”, så når vi arbejder med temaet, bliver skammen mindre.

Derfor giver de færdige værker også meget at tale om til prøven. Nogle af mine elever fortalte faktisk at det var blevet lettere at tale om de ting de skammede sig over, efter de havde arbejdet med dette forløb.

I hæftet giver jeg dig noter (og en powerpoint) til at introducere emnet for dine elever. Derudover er hæftet også fyldt med praktiske tips – fx til hvordan man hurtigt og meningsfyldt kan lave farve- og kompositions-eksperimenter, overføre billedet til lærred.

For at hjælpe dig med strukturen, indholder hæftet også en 8 siders procesbeskrivelse til dine elever – lige til at printe.

Hvis du hellere vil arbejde med et andet tema, kan du nemt bruge hæftet som et eksemplarisk forløb, og bygge dit eget forløb efter det.

32 siders PDFfil + slideshow – lige til at bruge i din undervisning (eller som personlig forberedelse).

Du kan læse om forløbet her.

 

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
199 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel.   D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights