Spring til indhold

Lær at lave fotomanipulerede fantasidyr

Her får du et sjovt, populært og gennemstruktureret forløb med digitale billeder, der får folk til at stoppe op for at kigge en ekstra gang!

I hæftet får du både idéer til kunstnere, der kan inspirere eleverne, vejledning i, hvor man kan hente billeder man lovligt kan arbejde med og en gennemgang af alt det tekniske forklaret på en måde, så eleverne kan arbejde selvstændigt med forløbet.

Materialet består af et lærerhæfte på 24 sider, hvoraf de 14 sider er grundig vejledning direkte til eleverne. Hvis de bliver i tvivl om noget, kan de slå op i den medfølgende “FruBilledkunsts Lynguide til Pixlr”, hvor de enkelte procedurer bliver forklaret mere detaljeret (-så de får også trænet faglig læsning i dette forløb). 

Pixlr kan virkelig meget, men forløbet leder eleverne gennem rigtig mange forskellige funktioner som fritlægning, omfarvning, arbejde i lag, sammensmeltning af elementer mm.

Forløbet er brugt med succes på et par valghold på en almindelig folkeskole, men vil også kunne bruges på de ældste mellemtrinsklasser.

 

Hæftet kan købes selvstændigt med links her fra siden, men jeg har også lavet en pakke, hvor du får både dette forløb og “Fotomanipulation – åbning til en anden verden” til en fordelagtig pris -(Personlig licens 79kr incl moms  –  Afdelingslicens  319kr ex moms)

24 siders PDFfil + Lynguide på 16 sider, der også kan bruges til andre Pixlr-forløb – lige til at bruge i din undervisning (eller som personlig forberedelse).

 

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
199 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel.   D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights