Spring til indhold

Påfugle – et tegne- og maleforløb

Skønt billedkunstforløb – gennemprøvet i folkeskolen.

Her får du hjælp til at lave et fantastisk forløb, hvor børnene kommer til både at tegne og male smukke påfugle-billeder.

Der er guidning til optegning af fuglen og grundig beskrivelser af alle trin i processen, så du dels kan føle dig tryg, dels spare en hel del forberedelsestid.

Derudover er der flere børnetegninger/malerier, som kan motivere dine elever.

Ud over at få en blændende flot udstilling, lærer børnene en hel masse om forskellige materialer og farveblandinger undervejs.

Tegneguiden er (som altid) lavet som et selvstændigt hæfte du kan printe og bruge lige i din undervisning (genial hjælp til elever, der var fraværende under optegningen eller som bliver utilfredse med deres første tegning).

Også velegnet til dig, der gerne vil male og tegne derhjemme med dine egne børn!

36 siders PDF-fil – lige til at downloade og printe.

Du kan læse om forløbet her og her

29 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
119 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
148,75 kr incl. moms
 
 
Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights