Spring til indhold

Lær at tegne med blyanter

At arbejde med blyantstegning i billedkunst er vidunderligt.
Her giver man virkelig børnene noget med videre i livet, for – lad os se det i øjnene – ikke alle hjem støtter så meget op om billedkunst, at de skynder sig ud for at købe lækre kvalitets farver, pigmentrige bløde farveblyanter, pastelkridt og maling af ordentlig kvalitet ….

Men blyanter findes i alle hjem! Måske ikke gode tegneblyanter, men at købe en 6Bblyant, vælter ikke noget budget, og de kan fås i mange boghandlere, så de er ikke besværlige at få fat i.


I hæftet viser jeg også, hvordan man kan lave sin egen tegnestub af et stykke papir og lidt tape – et billigt genialt stykke værktøj alle kan få som sit eget!


Lad os lære børnene, hvordan man bruger blyanterne på en langt mere kreativ måde!
I dette hæfte får du alle redskaberne! Der er baggrundsviden, kopiark og galleri af børnearbejder.

40 siders PDF-fil

Du kan læse om forløbet her

29 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
29 kr
119 kr ex. moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
119 kr ex. moms
Print Friendly, PDF & Email