Spring til indhold

Vaskebjørne

Dette hæfte er en guide til hvordan man kan lave billeder af vaskbjørne.

Der er både en trin for trin vejledning og forskellige elevprodukter, der viser, at der er plads til store variationer over det samme tema.

Rigtig mange børn er – og har været tændte af dette forløb. Jeg håber, at dette lille hæfte også bliver til inspiration – og glæde for dig uanset om du er underviser eller bare har lyst til selv at male billeder af de smukke dyr.

32 siders PDF-fil

Du kan læse om forløbet her og her

29 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
(148,75 kr incl moms)
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel. D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.
Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights