Spring til indhold

Et rigt menneske – lerprojekt med et etisk tema

Det er rigtig dejligt, når man både kan arbejde med dybe temaer og samtidig lave smukke produkter i billedkunst!

I dette hæfte gennemgår jeg et projekt, jeg både har arbejdet med i 2.klasse og på mit valghold. Vi har arbejdet med temaet taknemmelighed ud fra overskriften “Hvad er et rigt menneske?”.

Penge kan ikke gøre et menneske lykkeligt, men rundt omkring os har vi rigtig mange forhold, der kan gøre at vi føler os glade – men nogle af dem glemmer vi måske at tænke på.

Det arbejder vi med i dette emne, der meget fint kunne kombineres med et thanksgiving-emne i engelsk og kristendomskundskab.

I hæftet får du detaljeret vejledning med masser af fotografier til hele forløbet – kombineret med tips og tricks til lerarbejde generelt.

Der er også et et tips til hvordan man kan nå at lave så flotte lerting med en 2.klasse, når man kun har 1 modul om ugen.

Du finder også idéer til hvordan du kan arbejde videre med designprocessen til et valghold.

Du kan bl.a. læse om projektet her, her og her

32 siders PDF-fil – lige til at printe eller læse på computer/tablet

 

29 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
119 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel.   D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights