Spring til indhold

Perspektivtegning og sigtemåling

For nogle år siden lavede jeg et populært tegnekursus for begyndere. Her kommer noget, som sagtens kan være en fortsættelse, for når eleverne bliver større, har de brug for flere redskaber, og her er perspektiv og især sigtemåling meget væsentligt.

I dette hæfte får du et progressivt grydeklart forløb i mange dele: Først er der et lille kursus i perspektiv-tegning med to forsvindingspunkter, derefter et grundigt kursus i sigtemåling, der begynder med nogle indledende øvelser, derefter et par mere komplicerede motiver med mange linjer – nemlig en papkasse og et skab/hjørne.

Til sidst lærer eleverne hvordan de bruger teknikken til at tegne organiske former også – i dette hæfte repræsenteret at en smuk kande og nogle charmerende katte.

For at gøre teknikken overskuelig, har jeg udviklet et lille pædagogisk redskab, som du kan printe lige fra hæftet.

48 siders PDFfil + powerpoint – lige til at bruge i din undervisning (eller som personlig forberedelse).

Du kan læse om forløbet her.

 

49 kr
En meget billig udgave til dig, der selv vil eje hæftet.
Den kan du tage med dig, hvis du flytter skole. Du må gerne have hæftet både på dine computere og din tablet, og du må printe den til eget brug – kopisiderne må naturligvis gerne kopieres til din egen undervisning.
Men du må IKKE lave fildeling eller udlevere kopier til dine kollegaer og venner.
198 kr ex moms
Afdelingslicensen gælder for en afdeling på samme matrikel.   D.v.s. hvis skolen har f.eks. tre afdelinger fordelt på tre matrikler, skal hver matrikel købe deres eget eksemplar af hæftet. Filen må gerne ligge på skolens lærerdrev på et sted, hvor kun afdelingens lærere kan downloade den. Lærerne på afdelingen må gerne downloade hæftet til både computere og egne tablets og beholde dem der, så længe de er ansat ved skolen.
Det samme gælder printede udgaver af hæftet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Verified by MonsterInsights