Spring til indhold

Heidi: Jeg kunne godt ønske mig …

For at få det lavet den bedst mulige kalender, bad jeg sidste år tre af mine kollegaer om at være testere.

Derfor har jeg selvfølgelig sprugt dem, om der er nogle områder de kunne ønske sig anderledes eller der er noget, der skulle forandres. Generelt var de rigtig glade for den, men Heidi nævnte at hun savnede nogle faneblade med integrerede faner – så det har jeg lavet til hende – og til dig!

Jeg har lavet fanebladene både til A4 og A5-versionen. 

Fanebladene skal “stikke” ud, så derfor skal A4-fanebladene printes på dobbeltsidet A3 papir, og A5-fanebladene på A4. 

Klip fanebladene ud, skriv på fanen og laminer, klip igen – så er du klar til at fylde din kalender.

Fanebladene er smukke og harmoniske i sig selv, men du kan selvfølgelig også personliggøre bladene med klistermærker, fotos, udklip eller lignende inden du laminerer dem.

Her har jeg limet to glittersommerfugle på. Hvorfor? Fordi jeg bliver glad af at se på smukke ting!

Du kan også printe siderne og bruge dem som skabeloner. Brug dit eget scrapbooking-papir eller en gammel fotokalender – her har jeg brugt sider fra en kunstkalender.

Udover det nævnte Heidi også at hun var lidt træt af at det var tidskrævende at sætte ekstra sider ind i en spiralbundet kalender i løbet af året- men det problem har jeg også løst – det vil jeg skrive om i en anden mail…

Læs mere om kalenderen her

Her kan du bestille kalenderen:

BASIS-KALENDER A5 LUKSUSKALENDER A5 – UDSOLGT BASIS-KALENDER A4 LUKSUSKALENDER A4 – UDSOLGT

De bedste hilsener

PS – du kan selvfølgelig også bruge fanebladene til andre mapper, hvor du ellers ville have brugt (kedelige) ensfarvede plastik-faneblade.

PPS – skriv til mig, hvis du har et ønske til kalenderen. Det er min ambition at det skal blive Danmarks bedste lærerkalender.

Og til sidst en lille bøn … Jeg vil blive meget glad, hvis du vil fortælle dine kollegaer om kalenderen/dele opslaget. Jeg har brugt RIGTIG mange timer på udviklingen men alligevel sat prisen meget billigt i håb om at kunne hjælpe flest muligt…. men som selvudgiver har jeg en meget begrænset reklamebudget. Så af hjertet tak for enhver bemærkning på lærerværelset eller de sociale medier.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: