Spring til indhold

Skal det også summe hos dig?

Så er skoleåret kommet i gang og en masse nye små projekter ligger og spirer, men de er ikke helt klar til at blive vist frem endnu.

På min facebookside fik jeg et kærligt puf om at få færdiggjort mit hæfte om sommermalerierne – Tak for det Susanne Hansen 🙂 Jeg manglede kun ganske lidt, så her er det.

Jeg håber I vil tage godt imod det, for det er et skønt forløb, og det kræver ikke så meget forberedelse – men det er næsten synd, hvis du ikke giver dig selv tid til at lave et billede på forhånd, for det er ret sjovt.

Forløbet tager omkring 3-5 moduler og kan bruges fra 2.klasse og opefter. Det er udformet, så du kan guide eleverne gennem optegningen, eller simpelthen bare udlevere kopisider fra hæftet, hvor jeg har gennemgået, hvordan man tegner insekterne samt masser af idéer til baggrunden.

Hæftet kan købes via Bubbleminds- klik her for at se nærmere 🙂

Hvis du vil se billeder fra forløbet, kan du se dem her.

Hvis du gerne vil modtage mail, når der kommer nyt her på bloggen, kan du tilmelde dig ude i højre side (hvis du sidder ved en computer) eller heeeelt nederst, hvis du sidder med en tablet.

Du kan også følge mig på facebook-siden, men den har jeg først lavet for nylig, så de gamle indlæg finder du ikke der.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights