Spring til indhold

Revideret hæfte: Fotoalfabetet

Fotoalfabetet er en fantastisk måde at arbejde med fotografering. Her lærer eleverne både mere om deres (mobil)kamera og hvordan man redigerer billederne. 

I 2014 udgav jeg et hæfte med forløbet, men tiden er gået siden da! I foråret havde jeg min skønne 5.klasse i gang med forløbet, og i den forbindelse opdaterede jeg arbejdsgangen. I mit oprindelige hæfte brugte vi iPads jeg havde lånt på cfu og programmet Microsoft Publisher, som dengang lå på de computere, der var i vores IT-lokale.

Denne gang har eleverne brugt deres egne telefoner og vi har samlet ordbillederne i Slides på børnenes chromebooks (men kunne lige så godt have gjort det i PowerPoint, hvis vores kommune havde valgt Microsoft-løsningerne).

 

Det er derfor nærmere en nyskrivning af hæftet end en revidering…

Til gengæld er forløbet blevet meget lettere at gå til, så flere kan få glæde af det. 

For at gøre det lettere for dig som underviser, har jeg desuden tilføjet en PowerPoint/Slide til din gennemgang og en du kan dele med eleverne, hvor der er links til rammer til ordbilleder med 3-10 bogstaver.

Hvis du har købt hæftet tidligere gennem BubbleMinds, kan du nu downloade det nye hæfte ganske gratis på “din hylde” der. 

Har du ikke prøvet forløbet før, kan jeg kun anbefale dig at få fat i hæftet og komme i gang. 

God fornøjelse

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights