Spring til indhold

NY lærerkalender!

I dag bliver altså lidt af en salgstale – men du må bære over med mig, for jeg er faktisk ret begejstret for lærerkalenderen!

Jeg eeelsker ikke at skulle skrive mit skema ind i en almindelig kalender – eller at skulle sidde og skrive datoer på planlægningsark! Det sparer både tid og giver langt mere overblik! …

Der er også en redigerbar månedskalender, hvor jeg kan skrive alle de kendte arrangementer på inden jeg printer dem … og så tilføje i hånden hen over året.

De redigerbare faner gør det nemt hurtigt at finde det jeg har brug for:

Derudover er der rigtig mange ressourceark til teammøder, (time)regnskab, kontakter, teammøde-ark, oversigt over pladser, boganbefalinger, ønskesedler osv osv – alt hvad der er brug for!

Du printer det du har brug for – i præcis det antal DU har brug for! – Og fordi vores behov er så forskellige, er der rigtig mange at vælge imellem.

Du kan selv vælge om kalenderen skal være i A4 eller A5, og du bestemmer selv, hvordan den skal samles …. Men jeg giver dig selvfølgelig nogle tips med på vejen. Du kan læse mere om kalenderen på denne side – eller hoppe direkte til BubbleMinds og bestille den.

Mit lille firma har et meget begrænset reklamebudget, så jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil fortælle dine kollegaer om kalenderen.

De bedste hilsner

Tina / FruBilledkunst

PS – fik jeg fortalt, at der er rabat på kalenderen de næste 10 dage?

Print Friendly, PDF & Email
Tags:

3 tanker om “NY lærerkalender!”

 1. Hej. Jeg har en filofax kalender med 6 ringe i a5. Hvordan får jeg lavet hullerne? Jeg købte din pakke sidste år, men kunne ikke bruge den uden huller. Venlig hilsen Tinne

  1. Hej Tinne
   Ej hvor ærgerligt, at du ikke fik den fra sidste år brugt – især fordi løsningen er så relativ enkel…
   Du kan se hvordan jeg gør omkring 8-9 minutter inde i denne video: https://youtu.be/mRMmTTKeuf4
   Så kan du få gang i din filofax 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights