Spring til indhold

Snemænd i pastel

Snemand5Snemand22.klasse har tegnet snemænd. Vi så på dette billede og jeg tegnede for. Til sidst valgte børnene selv, hvordan deres snemand skulle pyntes.

Snemand1

Snemand TK

Snemand4Vi har arbejdet på blåt karton og malet med pastelkridt. Efter timen har jeg fikseret tegningerne. Vi brugte et modul – altså ca. 1½ time på arbejdet (og oprydningen, der jo tager lidt tid pga. pastel-støvet).

Snemænd 3Snemænd 1 Snemænd 2Nogle af børnene fra 2.klasse deltager også på værkstedsholdet, hvor vi også laver snemænd – jeg synes simpelthen, at det var så dejligt et projekt, at jeg ville lave det begge steder. Børnene fik lov til at male sjove snemænd eller male et skilt til vores birketræsudstilling. Her kommer et fint billede af en gyngende snemand:

Snemand gyngeDe fine rammer jeg har sat snemændene ind i, er bragt med tilladelse fra Eli Wilner & Compagny. Jeg har en fin lille app fra dem på min iPad, hvor man kan vælge mellem mange fantastiske rammer – og det giver altså billederne det lidt ekstra. Jeg håber samtidig at kunne inspirere forældre til at indramme børnenes skønne billeder 🙂

Se også 5.klasses snemænd – her.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

7 tanker om “Snemænd i pastel”

 1. Hej
  Jeg har lige betalt for det lille hæfte om snemænd, men hvor finder jeg linket til at printe det ud?
  Mvh Anne Lene

 2. Britt Christoffersen

  Hejsa

  Jeg påtænker at gå igang med dit forløb med snemænd i pasteller.

  Jeg har aldrig arbejdet med pasteller før, så jeg vil gerne vide lidt om, hvilket papir du bruger, og om hvordan du sætter de flotte rammer på billederne.

  Hilsen Britt og tusind tak for en super god blog.

  1. Kære Britt
   Tak for din hilsen og de pæne ord 🙂

   Pasteller er selvfølgelig allerbedst på rigtigt pastelpapir, men til skolebrug anvender jeg bare almindeligt “kopikarton” – altså den almindelige billige type karton man også kan putte i kopimaskinen.

   Min rammeapp fungerer desværre ikke mere, og jeg har ikke fundet en anden, der har lige så smukke rammer – desværre.

   De bedste hilsener
   FruBilledkunst

 3. Pingback: Vinterbilleder i 5.klasse | FruBilledkunstFruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights