Spring til indhold

Hvordan samler man et hæfte

Der er efterhånden downloadet over 700 af mine små hæfter fra Saxo … 1000 tak til alle jer, der på den måde har støttet mit arbejde med bloggen her 🙂

Jeg har ikke selv en klipsemaskine, der kan række ind til midten af et A4 ark, og der er heller ikke en på skolen. I stedet syr jeg mine hæfter sammen – det tager kun ganske kort tid, når man lige har prøvet et par gange. Når jeg har dansk, kan jeg også godt lide at lade børnene skrive små bøger selv, og der har jeg også altid haft nål og tråd til at samle dem, så det ser smukt ud.

Sy-en-bog 1. Du skal bruge dine printede kopier. Jeg stiller printeren til at printe “som hæfte”, så vender den selv siderne på den rigtige måde. Hvis din printer ikke har den mulighed, må du selv eksperimentere 🙂 Jeg syr hæftet sammen med lidt bomuldstråd, men andet slidstærkt garn kan også bruges.

2. Find midteropslaget og sy gennem midten.

3. Stik nålen ind for oven gennem alle arkene, så den dukker op på midtersiden.

4. Sy nu for neden – gennem alle arkene – ud til forsiden.

5. Stik nu nålen gennem det første hul på midten.

6. Du har nu to løse trådender på midtersiden.

7. Sørg for at trådenderne er på hver sin side af det lange sting.

8. Stram snorene og bind 2-3 faste knuder.

9. Klip enderne af. Jeg kan godt lide at være forsigtig, så derfor lader jeg ofte ca. 1 cm stritte på begge sider, men du kan gå så tæt på knuden som du tør 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights