Spring til indhold

Billedkunst i 3.klasse – lige nu

Det er altid lidt hårdt at komme i gang med skoleåret, så det er dejligt at starte i 3.klasse med et forløb jeg har prøvet en del gange før. Vi skal arbejde med moderne maleri inspireret af Linda Cheng.

Først talte vi – som altid – om inspirationskilden: Chengs malerier. Hvilke fællestræk er der? Hvilken stil arbejder kunstneren i – hvad er hun mest optaget af?

Derefter har vi tegnet hundene op. Jeg får hvert barn til at tegne to tegninger, så de kan vælge at arbejde med den, de har mest lyst til, næste gang. Den ene hund guidede jeg optegningen af, og den anden hund kunne de tegne efter min diktakt eller efter inspiration af Chengs malerier – er er et par gode eksempler. Jeg glæder mig meget til vi begynder at få farver på senere på ugen.

Mine 1.klasser er selvfølgelig startet med tegnekurset.

Hvilket projekt er du begyndt med i år?

De bedste hilsner 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights