Spring til indhold

Doodle silhuetter – 4.klasse

 

FruBilledkunst Doodle (5)De fleste i 4.klasse er efterhånden færdige med deres doodle-silhuetter, så jeg har glædet mig til at vise deres fine billeder frem – hvis I har læst med på min blog før, vil I nok kunne genkende elementer fra op art forløbet i “doolerierne”.

FruBilledkunst Doodle (1) FruBilledkunst Doodle (2)

doodle step (1)

Jeg bloggede for nylig om fremgangsmåden vi har brugt.

Fik du ikke set indlægget, kan du finde det her.

FruBilledkunst Doodle (4)FruBilledkunst Doodle (3)FruBilledkunst Doodle (6)Har du prøvet at doodle med dine elever?

 

Print Friendly, PDF & Email

16 tanker om “Doodle silhuetter – 4.klasse”

 1. Pingback: Doodle bogstaver | FruBilledkunstFruBilledkunst

 2. Pingback: Crazy coil pots fortsat | FruBilledkunst

 3. Jeg faldt for nylig over din side og blev meget inspireret – både af dine projekter og det at du skriver om dem og deler dem med andre. Så jeg har for første gang ever selv oprettet en blog (om billedkunst selvfølgelig) og kastet mig ud i projektet. Jeg har længe tænkt, at det kunne være fedt at dele min undervisning med andre, der er vilde med billedkunst.
  Jeg blev bla. inspireret af dine doodlerier og har lavet et indlæg på min blog, hvor jeg fremviser de første forsøg med en klasse. Jeg har skrevet, at jeg har hentet inspirationen hos dig og linket til din side. Det håber jeg er okay?
  Ellers tak for masser af god inspiration! 🙂

     1. Jeg kan se, du selv har haft en blog på blogspot og har brugt en masse fede gadgets (eller hvad de nu hedder) med stikord, populære indlæg, lister over andre sider m.m. Må jeg spørge, hvordan du har gjort det? Kun hvis det ikke er for besværligt.
      vh Lisbeth

      1. Du går ind under layout – Tilføj en gadget. Der finder du bl.a. “populære indlæg” og besøgstæller. “Stikord” hedder etiketter på blogspot sprog. Husk at notere dem, når du skriver indlæg.Tekst/html knappen kan bruges til at linke til alt hvad du har lyst til.
       Linklisten synes jeg er et must – det er på den måde, jeg selv begyndte at kigge mig omkring.
       Da jeg kunne se, at der kom gæster fra hele verden, indsatte jeg landkortet. Det finder du ved at gå ind på f.eks. min gamle blog og klikke nederst på kortet. Så bliver du linket til en side, hvor du kan oprette dig.
       Jeg var/er også på blogtoppen.dk, hvor du kan oprette dig, og følge din blogs vej op i systemet 🙂

  1. Det er en meget inspirerende og grundig blog – faktisk lige til at plukke, hvis man mangler en ide. Dejligt at få noget nyt inspiration. Tak!

  2. Altså, hvor er elevernes billedefremstillinger bare så flotte. De har virkelig forstået din step-by-step vejledning. Både du og dine elever har god grund til at være stolte….og selvom jeg er på sidelinjen, vil jeg også gerne sige, at jeg er stolt af at have en “på afstand” så dygtig kollega i billedkunstfaget.

   1. 1000 tak Tatjana – du gør mig glad.
    Sidder lige nu og bøvler med forberedelse af et hundeforløb – så er det skønt at få en opmuntring midt i det, er ikke helt vil fungere – endnu.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Verified by MonsterInsights