Spring til indhold

Zebraer i 3.klasse

Årets første lille udstilling fra 3.klasse er netop kommet op. Jeg har glædet mig til også at vise jer nogle af de fine billeder, som børnene har lavet.www.FruBilledkunst.dk - zebra 3rd gradeJeg har guidet børnene gennem optegningen. Dyrene er malet med Lyra super Ferby.

www.FruBilledkunst.dk - zebra 3rd grade

Baggrunden er malet med PanPastel, som jeg lige har købt hjem til skolen. Det er godt nok en dyr investering, men jeg er så begejstret for mulighederne. Foreløbig har jeg kun brugt dem til baggrunde, men der gør de også stor forskel.

www.FruBilledkunst.dk - zebra 3rd grade

Tidligere har jeg ofte brugt flydende akvarel til at fylde baggrunden. Det er min erfaring, at når børnene har arbejdet hårdt for at få lavet selve hovedmotivet, så er det svært for dem at gennemarbejde baggrunden, hvis man ikke vælger et “hurtigt materiale”.

 

Print Friendly, PDF & Email

5 tanker om “Zebraer i 3.klasse”

 1. Pingback: Inspirationshæfte – zebra med variationer | FruBilledkunst

 2. Kære Fru billedkunst.

  Tusind tak for fantastisk inspiration. Du er e´n ud af en million ! SKØNT

  Hilsen Billedkunstlæreren

  1. Kære Lone / Billedkunstlærer
   1000 tak – jeg bliver rigtig glad for sådan en hilsen.
   Kh FruBilledkunst / Tina

 3. Hej Tina.

  Hvor er det bare nogle fine billeder. Jeg er nødt til at prøve de der Pan Pasteller. Du og dine elever får lavet så mange fine billedproduktioner. Tak fordi, du deler og inspirerer 🙂

  Vh.
  Tatjana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights