Spring til indhold

Se Teresas fine idé

For nylig fik jeg en skøn hilsen fra en af mine kreative læsere – Teresa – der har købt min lærerkalender.

En af de store fordele ved at printe sin egen kalender er jo, at man få den tilpasset helt til sine egne behov, men Terese tog skridtet fuldt ud og designede kalendermappen også.

Teresa havde lidt stof til overs fra en nederdel hun havde syet. Ved hjælp af et færdigt sæt hun havde købt hos Hobbyboden, stofresten og noget lækkert brombær karton fra Happymade, tryllede hun sin smukke personlige kalendermappe frem. Læg også mærke til hvordan hun har lamineret brombærkartonet og brugt det til post-it siden forrest i mappen, så alt matcher! 

Teresa havde også en idé til et ekstra ark til kalenderen – nemlig en huskeseddel/to-do-liste, der både kan bruges på skolen og til de 1000 ting man skal huske derhjemme. Den har jeg lavet til hende – og til dig…

Så ønskede hun en ny udgave af ternsiden med større tern – check!

Vivi ønskede sig en side til teammøder – den har jeg også lavet … og allerede brugt. Det er super dejligt at have et sted kunne skrive ned undervejs, når man liiige kommer i tanke om noget man skal huske at have vendt på mødet. Der er også en del sidst på arket med “hvem gør hvad”, så det er helt overskueligt. 

Det med planneren/kalenderen griber om sig herhjemme hos os. I stedet for at lave madplanen på et løst stykke papir, der lige var i nærheden, har jeg nu lavet en side til kalenderen med det. Der er også en side til “favorit-retter” og en til “opskrifter, der skal prøves”

 

 – det gør det hurtigere (og sjovere!) at udfylde madplanen. Siderne får du selvfølgelig med, når du køber kalenderen.

Jeg har også arbejdet på en ny opsætning af ressourcearkene. Jeg har samlet dem alle til èn fil, så du ikke skal overskue så meget, man bare kan downloade den og printe det du har brug for. Der er links til hver sidetype, så det er hurtigt at finde og printe dem.

Hvis du er en af dem der er lidt mere til det analoge, kan du simpelthen printe hele filen og kopiere ekstra af de sider du har brug for.

Jeg har også lavet en ny overskuelig arbejdsplan – her er den for A4udgaven:

Hvis du allerede har købt kalenderen, kan du finde opdateringen hos Bubbleminds.

Hvis du har kalenderen og mangler en bestemt type side, må du også gerne skrive – det er som sagt min ambition, at det skal blive Danmarks bedste lærerkalender – og det kan du være med til at gøre den.

De bedste sommerhilsener

– og så er det vist snart tid til årsplaner!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights