Spring til indhold

Op Art – del 6: terninger

Jeg havde egentlig ikke planlagt mere op art i denne omgang, men dette blogindlæg var bare for fristende!

Jeg har lavet endnu en trin for trin vejledning … nu glæder jeg mig bare til næste time med mine dygtige børn i 4.klasse! – Jeg vender tilbage med deres arbejder.

Når man tegner på isometisk papir, kan man jo kun gå i 3 retninger: lige op/ned, til højre skråt op/ned og til venstre skråt op/ned. Hvis børnene sidder i samme retning, nævner jeg gerne en ting, der står i denne retning. F.eks. “gå 5 skridt skråt nedad til højre mod vasken“, “gå 2 skridt skråt opad mod venstre – op mod døren” …..

op art terninger - www.FruBilledkunst.dk

Jeg har brugt isometrisk papir. Det kan printes ud fra nettet – bl.a. her.

Hvis du er ny læser her på min blog, så se de tidligere indlæg om op art: kegler, kugler, tornadoer, hvidløgsfed og hånd under streger.

Print Friendly, PDF & Email

7 tanker om “Op Art – del 6: terninger”

  1. Pingback: Op Art – 1.del: Kegler | FruBilledkunst

  2. I saw the ‘dice’ project on PInterest and loved it. I am enjoying your blog. It is very interesting to read the vocabulary that you share with your students at such a young age. We are seriously lacking in that here in the United States. We may be wealthy and powerful, but our idea and commitment to education is quite sad. I look forward to looking through your blog for many more great projects. Thanks for sharing.

  3. Pingback: Op Art terninger - undervejs | FruBilledkunstFruBilledkunst

  4. Pingback: Op art - læreren er stolt! | FruBilledkunstFruBilledkunst

  5. Ah og som en bonus er det her jo noget der kan fange de mine craft interesserede drenge (og piger) – dejligt… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights