Spring til indhold

Lærerkalender til næste skoleår

De sidste uger har været fyldt med at lave lærerkalenderen for næste skoleår. Hvilken lærerkalender, tænker du måske?

Jeg har de sidste par år udgivet en lærerkalender, som du selv kan printe og sammensætte.

Hvorfor bruge tid på det?

Som lærere er vi meget afhængige af vores kalendere, men jeg syntes det var svært at finde en, der opfyldte alle de behov jeg havde.

Enten brugte jeg en med datoerne skrevet ind, og skulle så sidde med skemaet ved siden af, for at få skrevet planlægningen ind. Alternativt printede jeg sider med mit skema, men skulle så skrive datoer ind (og huske hvornår der er fridage fx Kristihimmelfartsdag, så jeg ikke kom til at planlægge der …. been there, done that).

Derfor besluttede jeg at lave en kalender, hvor jeg kunne skrive mit skema ind én gang og derefter stod det på alle uger. Og naturligvis står der datoer på hver dag!

I månedskalenderen kan du skrive alle de møder ind du kender fra årets begyndelse – resten kan du tilføje i hånden, når du planlægger – det giver langt bedre overblik.

Som du kan se, har kalenderen også redigerbare faneblade, som du kan bruge til det, DU har behov for. Når du skriver på fanebladets forside, ses det automatisk ude på fanen også (og hvis du undrer dig over de små klistermærker, der er på mine faneblade, er grunden at jeg har skiftet skole midt i skoleåret, og ikke lavet nye faneblade).

Ud over det får du også en stor pakke med ressourceark – dem kan du læse mere om her.

Men du kan altså ikke købe kalenderen endnu, for jeg er ikke helt færdig….

Så dette indlæg var altså kun for at fortælle om, hvad jeg arbejder med lige nu.

Glædeligt forår

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights