Spring til indhold

Kulørte mønstrede hunde

Min 4.klasse begyndte før lockouten på nogle hundebilleder inspireret af New York-kunstneren Heather Galler.

De første børn blev færdige med deres billeder i dag, og jeg har glædet mig til at vise jer dem. 20130501-175910.jpg

Børnene har haft valget mellem selv at tegne en hund, eller at kigge efter Heather Gallers malerier og tegne af derfra.Photo 01-05-13 17.54.19Hundene er tegnet med farveblyanter (Super Ferby) eller Neocolor.

Jeg havde taget et par af mine egne PanPastel med, som nogle af børnene fik lov til at låne – primært til deres baggrunde.

Undervejs

20130501-175923.jpgJeg glæder mig allerede til næste onsdag, for der er mange flere skønne billeder på vej.FruBilledkunst - Heather Galler parafrase - 4klTIP: Hvis du endnu ikke har set 4.klasses hundebilleder inspireret af Linda Cheng, kan du finde dem her.

Hvis du selv har lyst til at arbejde med hunde som motiv, har jeg udgivet et lille hæfte med vejledning til at male Cheng-inspirerede hunde. Læs mere her.

PS – Børnene bliver altid glade for en kommentar til deres billeder, så skriv lidt, hvis du har lyst 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

7 tanker om “Kulørte mønstrede hunde”

  1. Pingback: Hunde i Linda Cheng stil | FruBilledkunstFruBilledkunst

  2. Pingback: Flere fine hunde | FruBilledkunstFruBilledkunst

  3. Pingback: Flere farverige vovser | FruBilledkunstFruBilledkunst

  4. De ser godt nok spændende ud. Jeg har muligvis 3. klasse til billedkunst næste år (har kun 2. og 1. i år), og mon ikke 3. klasse også vil kunne klare denne opgave? Jeg har nogle meget dygtige billedkunstelever i nuværende 2. klasse.

    1. Det tror jeg fint de kan klare, når de får redskaberne. Hvis du har lyst, må du meget gerne vise resultaterne frem til sin tid 🙂

  5. Super flotte billeder. Har af flere omgange vist min egen 4.klasse dine klassers kreationer, og de er, ligesom jeg, meget imponerede. Denne gang bliver vist ingen undtagelse!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: