Spring til indhold

Flere fine hunde

fine hundeEn af mine læsere, Hanne Ø Kristensen, har sendt mig disse fine billeder. Hendes 5.klasse er i gang med at arbejde med hundetemaet inspireret af Heather Galler. Jeg har fået lov til at bringe billederne her, for jeg synes bestemt også I andre skal se de smukke billeder, der er på vej.

Færdige billeder af Sofie og Emil. Neden under billeder undervejs af Emma og en klassekammerat

Tak til Hanne og hendes elever 🙂

Print Friendly, PDF & Email

1 tanke om “Flere fine hunde”

  1. Hvor er de flotte, jeg bliver så glad, når jeg ser hvor seriøst der bliver arbejdet med billedkunst trods de ringe vilkår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: