Spring til indhold

Kort kunsthistorie – kubisme og futurisme

Uh, der er et større projekt, jeg har kastet mig ud i med kunsthistorien…. langt større end jeg havde forestillet mig – men også meget mere spændende!

Serien er egentlig skrevet til udskolingens valgfag, men jeg vil bruge den på mellemtrinnet også…. og ja, den kan  også bruges til online-undervisning.

Her kan du se en præsentation af hæftet om kubisme/futurisme:

 Der er mange fordele ved at selvudgive – en af de store fordele er, at jeg kan sælge det til dig for en rigtig billig pris…. en af ulemperne er tik gengæld, at der ikke er en PR-afdeling og et stort markedsføringsbudget til at reklamere for mine hæfter.

Derfor vil jeg være MEGET taknemmelig, hvis du vil hjælpe mig med at dele videoen. Det kan du gøre ved at kopiere dette link https://youtu.be/2JGXguBmfnQ og sende videre, eller tagge en kollega på min facebookside.

Tak for hjælpen!

De bedste hilsner

 
PS Du kan få fat i hæfterne fra serien her

Print Friendly, PDF & Email

4 tanker om “Kort kunsthistorie – kubisme og futurisme”

  1. Pingback: Billedkunst – årsplan i 5.klasse – FruBilledkunst

  2. Pingback: Til dig, der skal have billedkunst i 5.klasse næste skoleår – FruBilledkunst

  3. Tænk at have dig som lærer, det måå være helt fantastisk. Spændende at du tager fat i kubisme. En ide til din præsentation er at klippe nogle billeder ind som illustrerer det du tager om (to kubistiske værker, to eks på elevprodukter og måske et lille klip fra din undervisning/dialog med eleverne. Så tror jeg at du vil sælge big time 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: