Spring til indhold

Hunde i pastel – 2.klasse

20130815-220120.jpgSå er vi i gang igen, og jeg glæder mig til snart at vise jer nye spændende billeder fra mine søde elever. Her er imidlertid et projekt fra før ferien, som jeg ikke har fået vist jer.20130815-220143.jpg2.klasse har malet nogle fine pastel-billeder af hunde.

Til at begynde med gennemgik jeg, hvordan man tegner forskellige hunderacer – hvordan de ligner hinanden, og hvordan de er forskellige – nogle har lange snuder som f.eks. en mynde, andre har ganske korte f.eks. em boxer. 20130815-220157.jpg

20130815-220212.jpg

Børnene tegnede nogle små skitser af 12 forskellige racer, og bagefter valgte de en, som de lavede et rigtigt billede af.

FruBilledkunst - hund 2kl.jpg

 

Jeg har samlet mine kopiark sammen med en nærmere beskrivelse af forløbet i et lille hæfte. Denne gang er det blevet til 49 sider, hvoraf de fleste er kopisider, der kan bruges direkte.

Det kan købes for 29 kr/148,75kr  – læs mere her.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om “Hunde i pastel – 2.klasse”

 1. Hej Tina. Lidt ros fra én billedkunstlærer til en anden: Din billedkunstblog er virkelig inspirerende! Jeg følger en del blogs efterhånden, og jeg kan godt lide din pædagogiske måde at præsentere elevernes arbejde. Du arbejder meget mere med guidede tegneforløb, end jeg gør. Det er altid spændende at se, hvordan andre griber faget an. Da jeg lige er blevet begavet med et gavekort til Saxo pga. forsinket leverance, har jeg indkøbt nogle af dine hæfter. Glæder mig til at prøve dem af og kombinere det guidede med de måder jeg plejer at opbygge forløb med iagttagelsestegning – foreløbig med sønnike som prøvekanin 🙂
  V.h. Patrizia
  Ps. Sender lige en hilsen til din mand, som jeg er tidligere kollega med.

  1. Tak Patrizia
   Det er dejligt at få en hilsen fra dig – Peter har altid talt godt om dit arbejde 🙂
   Hvis du har lyst, må du meget gerne sende billeder, så vil jeg gerne vise dem frem her. “Mine” børn kan så gost li’ når deres billeder er på nettet.
   Jeg skulle hilse mange gange fra Peter.
   Hav en god week-end.
   Med venlig hilsen Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: