Spring til indhold

Galleri – Blue Dog

Måske læste du mit sidste indlæg, hvor jeg fortalte om Blue Dog-forløbet i 2.klasse...? Ellers kan du finde det her.

Jeg har glædet mig til at vise klassens billeder frem – så her kommer nogle af dem …. uden så mange kommentarer.

En lille hilsen til Warhol …. Blue Dog Tomat suppe ….

Blue Dog på spanden….

Tøjkrise? Hvem kender ikke det ….

Selvfølgelig skal Blue Dog da male – det er den bedste måde at opleve verden på!

Hvis du selv får lyst til at lave et Blue Dog forløb, kan du få hjælp fra mit hæfte.

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om “Galleri – Blue Dog”

 1. Hvor er de sindsyge flotte og udtryksfulde. Jeg har selv for omkring 20 år siden været på Blue dog galleri i NY – den gjorde helt vildt indtryk og har bogen. Hvordan har du arbejdet med børnene for at få det udtryk frem ?
  De bedste hilsener Tine

  1. Hej Tine
   Tak for de pæne ord. Gallerier må godt nok være en spændende oplevelse – jeg har kun set netbilleder – men det er på ønskesedlen 🙂
   Jeg har guidet børnene igennem optegningen af Blue Dog, og derefter har de selv tegnet løs. Jeg har vist børnene en masse Rodrigue-billeder først, og nogen bliver meget inspirerede af det. Andre vil hellere tegne helt frit.
   Jeg går omkring og hjælper med udfordringer – f.eks. hvordan får man placeret hunden på et toilet eller i en dåse, eller hvordan får man tegnet et tæppe under hunden. Nogle ting klares let, og andre bliver vi nødt til at søge efter referencebilleder til.
   Det er et skønt forløb jeg har kørt flere gange, og børnene elsker det.
   Kreative hilsner
   FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights