Spring til indhold

Få inspiration lige i din mailbakke

Hvis du kan lide at læse min blog, vil jeg meget opfordre dig til at følge mig. Det gør du ved at skrive din mail-adresse i feltet i højre spalte – eller nederst – alt efter hvilken device du anvender.

Jeg videregiver aldrig mail-adresser!

Du kan også følge mig på min Facebook – men vær opmærksom på, at du ikke ser alle opslag fra bloggen, med mindre du aktivt tilvælger det.

Print Friendly, PDF & Email

65 tanker om “Få inspiration lige i din mailbakke”

 1. Hej

  Jeg har købt flere af dine hæfter, men jeg er faktisk ikke klar over hvor jeg finder dem igen. Jeg printede dem da jeg købte dem, men nu kan jeg ikke lige finde dem igen på computeren.

  Hilsen Susanne

  1. Hej Susanne
   Når du køber hæfterne gennem BubbleMinds, bliver der samtidig oprettet en “hylde” i deres system, hvor díne hæfter står – så du skal bare logge ind på BubbleMinds, så finder du dem igen 🙂
   Kreative hilsner
   Tina / FruBilledkunst

  1. Kære Camilla
   Jeg har tilmeldt dig, men du skal bekræfte det i en mail, der bliver sendt til dig 🙂
   Hav en dejlig dag 🙂

 2. 1000 tak for dejlig inspiration! 😉 (Tænker du må bruge mange timer på at lave bloggen også?)

  1. Kære Camilla
   Jeg har meldt dig til nu – der kommer en mail, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at abonnere på bloggen:-)
   Glædelig Kristi Himmelfart
   Vh FruBilledkunst

 3. Birgitte Sørensen

  Super dejlig at du deler dine skønne ideer 🙂
  Jeg glæder mig til at høre mere. 🙂
  Jeg har lige fået faget i indskolingen og jeg bliver bare SÅ inspireret af dig, som kommer til glæde for mine dejlige elever. Tak
  Mvh. Birgitte

 4. Jeg skulle laaaangt nede af siden, før jeg fandt en formular, som jeg kunne melde mig på. Du er så ønsket og dine produkter er så indspirerende. Tak for dig!
  Jeg vil også gerne have en mail i boks, når du lavet noget nyt.

  1. Kære Tine
   Jeg vil meget gerne sende mails til dig. Jeg har skrevet din adresse på, så du vil få en mail, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage post fra mig.
   Hav en dejlig week-end 🙂
   FruBilledkunst

  1. Kære Hanne
   Jeg har lige skrevet din adresse på. Du vil få en mail, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage post fra mig 🙂
   Venlig hilsen
   FruBilledkunst

 5. Fed side! Kommer der et hæfte med mere opart, for jeg kan desværre kun se del 5, så hopper den over til det nye hæfte med græssende får, og jeg er helt ny ud i op art, dog ikke helt i billedkunst, så lidt flere instruktioner/faconer ville være dejligt. God pris på hæfter så man føler man kan købe dem.

  1. Kære Lisbeth
   Jeg har faktisk ikke lavet et op art hæfte, men der ligger 5-6 forløb her på bloggen. Du kan bruge søgefunktionen her på siden eller simpelthen google “Frubilledkunst op art” så kommer der en masse frem 🙂 … bare sørg for at du kun klikker på dem fra https://www.frubilledkunst.dk og IKKE fra frubilledkunst.blogspot – for så bliver du linket videre. Jeg tror det måske er det der er sket.
   Tak for dine pæne ord om bloggen.
   Vh FruBilledkunst

 6. Hej,
  Det er altid inspirerende at besøge fru billedkunst, her er fyldt med gode ideer, som er gode at tage med ud i billedkunstlokalet.
  Til glæde for både eleverne og mig…

  Tak for det….

 7. Else Marie Lynggaard

  Jeg har fået billedkunst i 4. Og 5. Kl. I år. Et nyt fag for mig, så jeg er oven ud begejstret for din hjemmeside! Glæder mig virkelig over dine skønne ideer.

 8. Kære fru billedkunst
  Det er de Mest fantastiske ideer du her videre …tusinde tak…glæder mig til mail
  Venlig hilsen Malene

 9. Jeg skal undervise i billedkunst på 3.årgang.
  Jeg er pædagog og har derfor ikke den didaktiske baggrund.
  jeg søger inspiration t materialer, teknikker og temaer.

  Mange tak på forhånd

  Hilsen
  Mette Andersen

  1. Kære Mette
   Det er altid en stor mundfuld, når man skal begynde at undervise i et nyt fag, for det tager tid at opbygge sin “bank” af idéer – men jeg vil gerne prøve at hjælpe dig lidt på vej.

   Hvis ikke børnene har haft et struktureret tegnekursus, vil jeg foreslå, at du kigger på blog-indlæggene om hvordan man lærer at tegne (- bare skriv det i søgefeltet). Ved at bruge “tegnealfabetet” lærer man at opdele et motiv i små overskuelige bidder. Bagefter kunne du måske bruge nogle af mine hæfter. Panda- og vaskebjørnehæfterne er nogle af de letteste at gå til, og de bruger også tegnealfabetet.

   “Glade katte”, “Eventyrlige slotte”, “Snemænd” eller “Reder” er andre bud på gode billedprojekter, der ikke kræver så meget erfaring.

   I august kunne du også lave et isbillede inspireret af Thiebaud – jeg har blogget om der her: https://www.frubilledkunst.dk/isvafler-med-inspiration-fra-wayne-thiebaud

   Mht. materialer kommer det jo lidt an på hvilke ting I allerede har, og hvor mange penge du må købe for. Jeg ville dog nødig undvære Neocolor II, Lyra SuperFerby Farveblyanter og et par dåser PanPastel (en rød, en gul og en himmelblå) – men læs evt. videre her på bloggen. Jeg har skrevet to indlæg om mine basismaterialer, og under de enkelte projekter skriver jeg altid, hvad vi har brugt.

   Håber du kommer godt i gang – det er skønt at undervise i billedkunst:-)
   Kreativ hilsen
   FruBilledkunst / Tina

  1. 🙂
   Jeg har lige været på et fantastisk ugekursus i engelsk for 1.klasse, så det er grunden til, at der har været lidt stille her på bloggen.
   Jeg vender snart tilbage med nye projekter.
   Med venlig hilsen FruBilledkunst

  1. Kære Gitte
   Tak for de pæne ord.
   Du skal selv klikke i firkanten for neden på kommentarfeltet for at tilmelde dig 🙂
   Med venlig hilsen FruBilledkunst

 10. Tak for super inspiration, jeg er åndeløst imponeret. Dejligt at du gider dele det med os. Jeg er allerede i fuld gang med at tyvstjæle dine ideer 😉

 11. Tak for din blog. Den er inspirerede og lige til at gå til. Har allerede haft held med projekter, og glæder mig til at følge med via nyhedsbrev.

  1. Tak for de hyggelige ord Tine. Det glæder mig at du har kunnet bruge noget fra siden 🙂
   Hvad har du arbejdet med?

 12. Tak for din blog og hjemmeside – den har givet mig megen inspiration til mine billedkunsttimer. Jeg har en specialklasse – de har været glade for Thieboad – og ham kendte jeg ikke. Hilsen Susanne . Nordre skole Viborg

   1. Jeg har fået en masse inspiration fra dig, tusinde tak for det! Det er nogen skønne ideer og lige til at tyvstjæle 🙂 F.eks. Lavede jeg op-art med 2. Klasses børn i sidste uge, efter dine ideer. De brugte tusser, og bagefter lidt sort/Hvidt pastelkridt til at fremhæve dybdevirkningen. De blev virkelig flotte.
    Tak for at du vil dele dine ideer med os andre, der brænder for at arbejde med kunst og børn.
    Mange hilsner Anette

    1. Kære Anette
     Tak for din hilsen 🙂 Det er fint at du kan bruge noget, og det er dejligt, at du skriver og fortæller det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: