Spring til indhold

Du kan nå det endnu ….

Hovedet er fyldt af fagfordeling og årsplaner …. nå ja, og så af den kommende sommerferie selvfølgelig 🙂

Jeg har skrevet en laaaang liste, over de ting, jeg liiiiige skal have gjort: bestilt materialer, ryddet op, ordnet pensler, finde bøger og hæfter frem til næste år, rydde op i mapper og skabe …..

Tænker at du nok har det på samme måde, og derfor vil jeg lige minde om, at hvis du vil med på kursus til september, skal du nok melde dig til, før der går total sommerferie i den.

Det er et kursus, magen til det, jeg for nylig holdt i Odense og Vejle, hvor jeg fik mange positive tilbagemeldinger og ønsker om et opfølgende kursus. Kurset er en praksisnær inspirationsdag, hvor vi kommer forbi op art, doodling, tegnealfabetet og guidet tegning mm. Du vil få en hel del projekter med hjem – lige til at bruge i din klasse.

FruBilledkunst kursusJeg kommer til Vordingborg den 7.september 2016 kl 9-15, og til Roskilde den 19. september 2016 kl 9-15. MEN fristen for at tilmelde sig er allerede først i august, så få det hellere gjort før ferien 🙂
Jeg håber vi ses.

PS – husk at fristen er snart 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email

6 tanker om “Du kan nå det endnu ….”

  1. Kære Ida
   Jeg har faktisk fået en forespørgsel fra Nordjylland ….. 😉
   Jeg ved endnu om det bliver til noget og i givet fald hvornår, men jeg skal nok skrive om det 🙂
   Det var hyggeligt du spurgte Ida 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights