Spring til indhold

Færøerne – sidste kursusdag

Selvom sidste kursusdag både bød på blyantstegning og perspektiv-tegning, fik jeg ikke taget nogle billeder af det …. men til gengæld skal du ikke snydes for et par af de fine moderne færøske malerier.

Vi malede baggrund med et væld af forskellige teknikker dagen før. Tilbage stod kun at male selve motivet. Jeg havde valgt 6 typiske færøske motiver, kursisterne kunne vælge imellem.

Egentlig er det jo oplagt at bruge stencils, men jeg plejer at bruge overhead-transparenter, så man kan variere motivets størrelse. Det eneste problem er, at overheadprojektorer er ved at være historiske ….

Hjemme på skolens har jeg efterhånden en samling på 4-5 stykker, fordi vores søde pedeller ved, at de skal spørge mig, før noget kasseres. Her kunne vi kun skaffe 1-2 maskiner og det er ikke så meget, når man samtidig helst skal nå et helt hold…. 

Men malerierne blev fine! Jeg er stolt af mine kursister og taknemmelig for at have delt nogle dage med dem.

Nu sidder jeg så – er nogle timer før flyet letter – og tænker tilbage på en skøn uge. 

Det har taget en del tid at forberede kurset her, så jeg er lidt bagud med at blogge om mine almindelige billedkunsthold – bl.a. har jeg haft en fantastisk opstart med valgholdet. Følg med her på bloggen – så kommer jeg snart med nyt!

Kreative hilsener

FruBilledkunst

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: