Spring til indhold

Billedkunst i 4.klasse – tapeskulpturer

www.FruBilledkunst.dk - tapeskulptur i 4.klasse

Jeg har været heldig at få to billedkunsttimer mere på mit skema – oven i købet med mine “gamle” elever, der nu er blevet 4.klasse 🙂

Jeg er for tiden meget optaget af mulighederne i tapeskulpturer, så det er en god udfordring for børnene. Vi udvikler og eksperimenter sammen – det er et vidunderligt pingpong. www.FruBilledkunst.dk - tapeskulptur i 4.klasse

Jeg gav dem nogenlunde samme oplæg, som jeg gav 2.klasse – altså at de med deres hånd, skulle vise noget om dem selv….. Og så kom spørgsmålene. Kan man lave en bold? Hvad med en iphone? En skål? …. Vi prøvede os frem, men det var med bankende hjerte, at jeg stod med den lille kniv og skulle skære telefonerne fri af tapen. Det blev rigtig godt, og der kom ikke en ridse på nogen af dem ….. Men jeg vil nok foreslå at man prøver sig frem med nogle mindre værdifulde ting. At skulle befri bolden, var heller ikke helt let, men det lykkedes 🙂 www.FruBilledkunst.dk - tapeskulptur i 4.klasse

Nogle af børnene lavede skulpturer sammen – f.eks. de to hænder, der former et hjerte.www.FruBilledkunst.dk - tapeskulptur i 4.klasse

Opfindsomheden var stor. Se f.eks. skulpturen nedenunder, der er sammensat af en hånd, en DSI og en lille bil.WWW.FruBilledkunst.dk - tapeskulptur 4klasse

Jeg har samlet mine erfaringer i et inspirationshæfte – du finder det her

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

7 tanker om “Billedkunst i 4.klasse – tapeskulpturer”

 1. Hej Frubilledkunst
  Tak for en inspirerende side. Jeg vil gerne lave tapeskulpturer i kommende 5. klasse, men kan ikke læse hvordan man gør og hvilket tape der bruges. Kan du hjælpe?

  Mvh Marie-Terese

  1. Hej Marie-Terese
   Den allerbedste forklaring får du, hvis du køber mit (billige) hæfte 🙂
   Kreative hilsner
   FruBilledkunst

 2. Trille Lene Christiansen

  Hej Fru Billedkunst

  Jeg har længe ladet mig inspirere voldsomt af alle dine fantastiske projekter. Tak for dem:)
  Nu er der desværre sket det, at jeg ikke kan se billederne her på din blog mere. Jeg kan se teksten, men hver gang der burde være et billede, er der bare ingenting. Det er meget ærgerligt. Er det mig, der er en fumlegøj, eller findes der en forklaring?

  Mange hilsner
  Trille

  1. Hej Trille
   Ja – en billedkunstside uden billeder – det er godt nok en trist affære. Jeg har tjekket fra flere forskellige enheder, og her har vi ikke problemer med at få billederne frem. For en sikkerheds skyld ringede jeg også til min mor for at få hende til at tjekke siden, og der var heller ikke nogen problemer. Du er sikkert ikke en fumlegøj, det er bare en eller anden dum indstilling, der er blevet ændret …. Om det så er en god eller træls besked, det ved jeg ikke….
   Venlig hilsen
   FruBilledkunst

 3. Pingback: Full-size tapefigurer – 4.klasse | FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights