Spring til indhold

Susan: hvorfor står ugerne i en forkert rækkefølge?

For kort tid siden fik jeg en sød hilsen fra Susan. Hun skrev, at hun ikke kunne finde ud af at få ugerne og månederne i den rigtige rækkefølge i sin nye A5 Lærerkalender.

I tilfælde af, at du ikke ved hvad vi taler om, sætter jeg lige en kort præsentation ind af Danmarks mest fleksible lærerkalender:

Jeg er super taknemmelig for at hun skrev. Jeg ved at hvis det forvirrer en, sidder der sandsynligvis flere med samme undren.

Og Susan har helt ret! Der er rod i min nye A5-kalender … men der er et formål med rodet!

A5-kalender

Lad mig prøve at forklare, for problemet rammer ikke alle. Forklaringen her er kun til dig, der vil have en A5-kalender, og som er på en skole med en billigere printløsning.

Jeg troede at alle skoler havde en printer, der kunne printe hæfter – men nu har jeg opdaget, at det ikke er tilfældet!

Så hvis din skoles printer kan printe hæfter, skal du bare udfylde A4-udgaven og printe den som “hæfte”.

Du kan se på billedet hvordan det skal se ud på billedet her – den lille blå boks under tilpasning af sidestørrelse. Når du gør det kommer kalenderen ud i rigtig rækkefølge – den skal bare skæres over i A5 og klappes sammen.

MEN – hvis du er på en skole, hvor den mulighed ikke kommer frem, kan du bruge min “rodede” udgave – der har jeg nemlig sat den op som hæfte for dig. Du må leve med rodet mens du skriver ind, men til gengæld får du ikke problemer med at skrive den ud i rigtig rækkefølge.

Heldigvis skal du jo kun udfylde ringetider og skema for én uge, og du bestemmer helt selv hvilken – det vil blive kopieret på alle skoleuger.

Når du skal skrive ind i månedskalenderen bliver du nødt til at springe frem og tilbage. Det beklager jeg meget, men det er den eneste måde jeg kunne løse problemet for de af jer (og mig!), der er på en skole, hvor man ikke kan printe hæfter.

Hav en god planlægningstid.

De bedste hilsner

Vil du læse mere om den mest personlige og fleksible lærerkalenderen, kan du klikke på linket her.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights