Spring til indhold

Sådan fixer man en brækket PanPastel

En af mine PanPasteller har fået en lidt hård medfart, og er desværre brækket. Man kan selvfølgelig sagtens bruge den – farve er jo farve, men det griser unægteligt noget mere …. What to do? … For kort tid siden skete det samme med min datters makeup-pudder, og der fandt vi på nettet en fremgangsmåde til at reparere den, så hvorfor ikke forsøge igen?

Desværre var jeg lidt ivrig, og nåede ikke at fotografere den brækkede PanPastel, men det var også et sørgeligt syn, så I er ikke gået glip af noget 😉

FruBilledkunst fixer en PanPastel 1FruBilledkunst fixer en PanPastel 2Den oprindelige opskrift var som sagt til makeup (Jeg har også set det brugt til både øjenskygge og blush). Om man kan klare sig med almindelig sprit, når det ikke skal på huden, ved jeg ikke … men nu havde jeg jo vodkaen fra sidste reparation, og eftersom det er ikke noget jeg kunne finde på at drikke, så det blev det jeg brugte 😉

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: