Spring til indhold

Ro i klassen og mere tid til at undervise

I foråret havde vi 4.årgangs-praktikanter i klassen, så vi sad en eftermiddag og talte om  arbejdet som lærer.

Jeg fortalte om noget af det jeg har lært gennem de sidste næsten 25 år som lærer – masser af praktiske – helt nede på jorden ting – som jeg ville ønske nogen havde fortalt mig, da jeg var helt ny ….. Eller efter nogle år, da jeg stod med en udfordrende klasse og manglede redskaber.

 “Du burde skrive en bog”, sagde de, “for det her er ikke noget, vi har lært på seminariet”.

Jeg afslog, men det “kogte” alligevel videre – og nu er den her! 

E-bogen på 50 sider, bygger på mine personlige erfaringer – på det jeg har lært fra dygtige kollegaer gennem tiden, på det jeg har læst og på det, jeg har været nødt til at opfinde, fordi jeg havde brug for det.

Illustrationer af procedurer

Desuden har jeg tilføjet nogle kopisider – bl.a. med illustrationer af de beskrevne procedurer.

Brikker til klassens skema

Jeg har også lavet brikker til at lave klassens skema. I mange år, skrev jeg skemaet meget smukt op i begyndelsen af året …. men sidste år blev skemaet lavet om en håndfuld gange, og der havde jeg ikke til til at lave fine kreationer hver gang.

I år har jeg lavet skemaet med illustrerede brikker. Hvis (når) der kommer en skemaændring, bytter jeg bare rundt på brikkerne.

Klassejobs

Der er også brikker til at lave klassejobs – det nogle kalder “duksearbejde”. Jeg foretrækker at kalde det lokale-chefer, for hvem gider være en “duksedreng”?

Prisen

I første omgang havde jeg sat bogen til knapt 100 kr., og det synes jeg bestemt den er værd. Imidlertid har jeg været glad for mit koncept om at udgive billige hæfter til jer, der køber hæfterne selv.

Jeg har derfor valgt at udgive bogen i to udgaver. Dels den billige, der nu koster 49 kr., dels en udgave, der kan deles af en afdeling til 249 kr. incl. momsog det synes jeg nu også er billigt. 

På den måde tror jeg, at der er flest, der kan få glæde af bogen, og det er nu dejligst, når man har brugt så mange timer på den …

Du kan læse mere om bogen her.

PS Normalt sætter jeg ikke prisen på mine hæfter ned, for jeg kan ikke lide, hvis nogle føler sig snydt –  Men jeg nåede at sælge 7 hæfter bøger inden jeg justerede prisen. Hvis du er en af dem, der har købt bogen til 95 kr, vil jeg gerne forære dig to valgfrie hæfter. Send et foto af kvitteringen på mail til mig, og fortæl hvilke to hæfter, du ønsker dig, så sender jeg dem til dig hurtigst muligt.

Print Friendly, PDF & Email

6 tanker om “Ro i klassen og mere tid til at undervise”

 1. Hej
  Jeg bestilte et eksemplar til mig selv for et par dage siden, men har ikke modtaget den. Kan se i banken at min betaling er gået igennem. Kan det ske at der er en fejl i mailadressen?

  1. Hej Charlotte
   Det lyder mystisk – den skal dukke op efter et par minutter i din mailboks. Egentlig er det noget du skal ordne med BubbleMinds/Saxo, men jeg skal se, om jeg kan hjælpe dig på en anden måde.
   Med venlig hilsen Tina /FruBilledkunst

 2. Lene René Nielsen

  Hej!
  Jeg vil gerne bestille til en årgang på min skole, men skal bruge biblioteksmedier eller iMusic og eannummer. Er det muligt?

 3. Susanne Mellergaard

  Hej
  Jeg vil meget gerne bestille et eksemplar til eget brug (49,00kr), hvis jeg har forstået det ret.
  Mvh Susanne Mellergaard

  1. Kære Susanne
   Det er helt rigtigt forstået 🙂 Du bestiller ved at klikke på det røde logo (enten BubbleMinds eller Saxo). Så kommer du direkte til deres salgsside.
   Hvis det driller, kan du bare skrive igen, så finder vi ud af noget andet.
   Venlig hilsen
   Tina / FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: