Spring til indhold

Ole: “Hvordan er det lige man gør med den der kalender …?”

For et par dage siden kom min søde kollega Ole hen og spurgte mig, hvordan det med lærerkalenderen fungerede – så jeg tænkte, at der måske er flere, der er usikre på det.

Når du køber Luksuslærerkalenderen gennem Bubbleminds, får du en række filer, som du kan tilrette og printe:

 1. Selve ugekalenderen, hvor du kan skrive dit skema ind på max. 10 minutter. Så vidt jeg ved er det den ENESTE kalender, hvor du får BÅDE datoer og dit skema skrevet ind – det er noget af det, der gør denne lærerkalender helt speciel. I alle andre kalendere skal du enten selv skrive dit skema ind – uge efter uge – eller også mangler du datoerne. Det sidste har jeg prøvet, og det gjorde flere gange, at jeg kom til at planlægge undervisning på helligdage …)
 2. En månedskalender (for de næste to skoleår) til at bevare overblikket. På min skole får vi i starten af skoleåret en plan for alle årets planlagte møder. Kalenderen er lavet redigerbar, så du kan skrive arrangementer ind før du printer – for nogle gange er det bare lettere at overskue noget, der er skrevet med “maskine” end skrevet i hånden. 
 3. Smukke redigerbare faneblade – Endnu en unik ting ved FruBs lærerkalender! Du får 11 smukke faneblade. Du bestemmer hvad der skal stå på dem. Start evt. med at lave en liste over den opdeling du vil bruge. Jeg  har som oftest et faneblad til hvert fag og desuden et til den klasse, jeg er klasselærer for. Ud over det har jeg et faneblad til kursus, et til tilsynsopgaver og et til tomme papirark, så jeg altid har lidt papir ved hånden, når der er noget jeg vil have skrevet ned.
 4. En kæmpe bunke med ekstra ressourceark her kan du vælge at printe lige præcis dem du har brug for i det antal du har lyst til. Der vil helt sikkert være nogle du bliver rigtig glad for … og sikkert også nogle, du ikke får brug for, for vi er jo forskellige og det er vores opgaver også.
 5. Et redigerbart krydsskema, hvor du kan skrive dine elevers navne ind 
 6. En lille smart informationsside, du sætter forrest i kalenderne. På forsiden er der plads til et par “gule post-it”-sedler, så du ved hvor du har dem, og på bagsiden kan du skrive dine personlige oplysninger ind (så du kan få kalenderen tilbage, hvis du glemmer den et sted), skrive skolens adresse, telefonnummer og EAN, og andre vigtige oplysninger. 

Du får fat i kalenderen her – kun 75 kr.

Hvordan sætter man kalenderen sammen?

Man kan samle sin kalender på mange måder. I denne video fra sidste år, viser jeg forskellige eksempler:

 • Spiral-indbinding (starter omkring ½ minut inde i videoen).
  En billig metode, hvis din skole har en spiral-binder-maskine! Her viser jeg også et godt trick til hvordan man sætter papirer ind UDEN at skulle have alle papirerne ud af spiralen. Det trick kan du måske også bruge til andre hæfter du samler med spiral.
 • Disc-bound (spring hen til 3:27).
  Her skal du bruge en speciel hulmaskine og nogle små knappe-lignende skiver. De er lidt dyre, men det er et dejligt system. Mine discs og hulmaskine er af mærket Happy Planner (som bl.a. fås hos Hobbyboden.dk …. For en god ordens skyld: jeg får ikke en øre for at henvise, og jeg kender dem kun fra nettet og det jeg selv har købt hos dem). Disc-bound kan bruges til både A5 og A4 kalendere. Du skal bruge 8 discs til en A5 og 11 til en A4. . Happy planner kommer i helt deres egne størrelser! 
 • Kalendermappe (starter omkring 7:34).
  Forrige år brugte jeg disc-bound, og det gør min mand stadig,  sidste år valgte jeg en kalendermappe i stedet. Jeg startede med den smukke guldkalender du ser i filmen til omkring 200kr. Du kan købe en tilsvarende hos bl.a. cchobby/grafical – Det er samme mærke alle steder, og der er fire forskellige farver- og igen: henvisningerne er kun for din skyld – jeg sætter en ære i at holde min blog reklamefri
 • I løbet af året fik jeg lyst til at have mere i min kalender, og derfor skiftede jeg til en kalendermappe fra Kikki K, som jeg købte brugt af en normand. Den har ringe med en diameter på 30mm – altså ½ cm større end “guldkalenderen”.
 • Du kan også bruge andre A5-kalendere i forskellig prislag: Filofax, Mayland, Panduro, Carpe Diem , Kikki K, CraftEmotion, Mulberry, Aura Estelle). Du kan også bruge en mappe fra Heidi Swapp, selvom den kun har 4 ringe. Du klipper hullerne på tilsvarende vis med en helt almindelig hul-maskine – se teknikken i videoen. Du kan ofte også finde brugte filofax og mulberry brugt – selvom sidstnævnte aldrig bliver billig.
  HUSK dog at søge efter A5 – der er rigtig mange i Personal-størrelsen (PP/Personal Planner).
  Hvis du vil have en mappe til din A4-kalender, har Filofax faktisk også modeller i den størrelse – men de er lidt pebrede i prisen. Du kan også søge efter en “konferencemappe med ringe i A4” – da jeg gjorde det, kom der bl.a. denne fra grafical frem.
 • Almindeligt ringbind – ikke vist i videoen
  Du kan også bruge et almindeligt ringbind. 4 ringe holder siderne bedre fast end 2. Man kan faktisk også få A5mapper med 4 ringe – se et eksempel herVælg en smuk mappe eller måske en, hvor du selv kan sætte et billede ind som forside.

Køb kalenderen for kun 75 kr – og der er 10 % rabat i resten af april

Har du andre spørgsmål eller forbehold, så skriv endelig til mig!

De bedste hilsener

PS  – Tak for enhver omtale af min lærerkalender – enten på lærerværelset eller de sociale medier.
Et større salg hjælper med at holde prisen nede.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights