Spring til indhold

Nu kan du også lave de smukke dyretegninger med dine elever

Jeg har et par gange vist billeder fra mit dyretegningsforløb, som jeg er ret begejstret for – f.eks. her og her.

Det er også et forløb, som får folk til at stoppe op, når billederne hænger udstillet på gangen – og et forløb, hvor eleverne ikke altid tør lade deres originale billeder hænge fremme, men spørger om vi kan udstille en farvekopi, så der ikke sker noget med deres tegninger.

Jeg har prøvet forløbet et par gange – oprindeligt på profil- og valghold, men denne gang laver jeg det med min ene 6.klasse, som snart er færdige.

Jeg har samlet alle mine forberedelsespapirer – deriblandt 30 forskellige dyrefotos, så forløbet er forholdsvis nemt at gå til.

Mine hæfter har i lagt tid haft en enhedspris, men eftersom nogle af dem er på omkring 20 sider og andre – som dette – er på 80 sider, har jeg besluttet mig for at køre med to priser – én for de mindre hæfter og én for de større.

Det sælges – som sædvanligt – i to licensversioner … men det kan du læse mere om på denne side.

Undervejs vil eleverne lære en hel del om både valør og kvadreringsmetoden på en nem og overskuelig måde.

God arbejdslyst.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights