Spring til indhold

Nu kan du få fat i akvarelkurset

Måske læste du indlægget om akvarelkurset i 2.klasse …. Det er et forløb, jeg er blevet rigtig glad for, og jeg har nu fået samlet det hele til et inspirationshæfte, så du kan bruge det direkte i din undervisning.

Når jeg før i tiden har undervist børn i akvarel, har jeg stået med min lille æske og vist dem de forskellige farveblandinger, de skulle bruge … Denne gang fandt jeg på at optage undervisningen og vise det på den interaktive tavle – og wauw – pludselig kan dem på bagerste række også tydeligt se, hvad de skal gøre. DET var en gamechanger!

I hæftet har jeg indsat både links og QRkoder, så det er nemt at komme til filmene.

Jeg har også lavet en tegneguide du kan printe og bruge – enten i stedet for filmene eller som supplement. 

I hæftet har jeg også skrevet i detaljer hvilke materialer vi har brugt – bl.a. en waterbrush, som er et scoop til akvarelundervisningen! 

Du kan læse lidt om forløbet her.

Jeg håber du bliver lige så glad for forløbet som jeg har været, og at det kan være en god og solid indføring i akvarellens fantastiske verden.

Du finder hæftet til sædvanlig billig pris her.

God fornøjelse

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: