Spring til indhold

Når der kommer en mail med en citron ….

Kender du ordsproget: “Når livet giver dig citroner, så lav limonade”?

For nogle uger siden fik jeg absolut citroner. Jeg fik en mail fra Copydan, hvor der stod, at det fremover ville være forbudt at skrive: Hvis du er på en copydan-skole, skal du huske at indberette de sider, du bruger fra denne bog. 

… Eller … det skrev jo ikke “forbudt”, men bare at det ville medføre, at jeg ikke ville få del i copydan-penge for de sider. Jeg har et princip om at holde mine hæfter billige (især fordi jeg ved at mange af jer køber dem af jeres private midler) –  og her hjælper copydan-pengene til at holde princippet, så det var noget af en “citron”. 

Desuden har de lavet en ændring, så der fremover skal stå mere tekst for at siderne kan tælles med … men alt det behøver jeg ikke at kede dig med… Lad os nu komme til din lemonade….

Ændringerne har betydet at jeg er nødt til at gennemgå de fleste af mine 67 hæfter. Det er rigtig mange timers arbejde, og jeg er kun halvvejs. Enkelte hæfter har kun mindre ændringer, men flere af dem er helt revideret – bl.a. det populære tegnekursus og Lær at tegne portrætter.

Det betyder at du nu GRATIS kan hente de friske opdaterede hæfter på din bibliotekshylde, hvis du har købt dem gennem BubbleMinds. Det håber jeg, du vil gøre – dels fordi du får den nye udgave, dels fordi du vil hjælpe mig med at få en del af copydan-kagen, hvis din skole er udtrukket … og den slags må jeg heller ikke skrive efter 1.august …

Foreløbig er jeg nået igennem: 

 • Fantastiske filtre
 • Tapeskulpturer
 • Plakater med pensel eller iPad
 • Hele kunsthistorie-serien (3-11)
 • Iagtttagelsestegning – intro for større elever
 • Guitarcollager
 • Træningshæfterne (1-3 + demohæftet)
 • FruBilledkunsts fotoskole
 • Et rigt menneske – lerprojekt
 • Eiffeltårnet
 • Ekspressionisme – farver, former og følelser
 • Dyr i sort og hvid
 • DaVinci-sider – kløver
 • Collagepapir
 • Blyantstegning så det ligner
 • Byhuse i grafik og ler
 • Arkitektur – byhuse
 • Akvarelkursus
 • Perspektivtegning og sigtemåling
 • Op art, gif og QR
 • Mal på iPad
 • Struktureret tegnekursus (stor revidering)
 • Fotoalfabetet
 • Glade katte (stor revidering)
 • Lær at tegne et portræt (stor revidering)

Velbekomme.

… og ja, der er derfor at du ikke har hørt så meget for mig her på bloggen, selvom jeg glæder mig til at skrive om:

 • Mit spændende lerkursus hos Silica Nordic, hvor jeg lærte en masse, jeg gerne vil dele med dig
 • Mit spændende gel-tryks-forløb
 • Hvor nemt det er at indskrive sit skema i luksus-lærerkalenderen
 • De flotte plakater 4.klasse har lavet på deres chromebooks 
 • Den fine udstilling 8.klasse lavede til skolefesten og her vil jeg også vise dig den smukke måde at hænge tingene op på
 • De fine tryllepulver-krukker fra valgholdet, der endelig er blevet glaseret
 • 5.klasses flotte fotoalfabet, som også bliver sat op på en ny måde
 • Mere om den digitale logbog til valgholdet, og hvor nem den er at bruge i dagligdagen
 • – og meget mere

Men foreløbig står den altså på redigering af bøger ….

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: