Spring til indhold

Moderne selvportrætter

IMG_2861.JPGI dag bliver en billedstorm, for jeg er simpelthen så vild med 6.klasses moderne selvportrætter – vær sød at bære over med en begejstret billedkunstlærer 😉

IMG_2860.JPGFremgangsmåden kan du læse mere om her.

IMG_2859.JPG

IMG_2857.JPGJeg malede for nylig et stort fællesbillede efter samme principper – hvis du ikke fik set det, kan du finde det her 🙂IMG_2863.JPG

 

 

IMG_2865.JPGwww.FruBilledkunst.dk - moderne selvportrætter

 

Print Friendly, PDF & Email

10 tanker om “Moderne selvportrætter”

 1. Wauw, de er flotte – må jeg spørge dig om en fremgangsmåde? Jeg arbejder med billedkunst på HF, og det vil egne sig rigtig godt til dem og deres alder også.

  Mange hilsener Lena

 2. hej Tina!
  Imponerende flot forløb og flotte personlige værker!
  Så er det lige at man kunne ønske sig en ældre årgang end 1. Årgang!

 3. Lise-Lotte Iversen

  Hej Tina,

  jeg forstaar godt din begejstring…….. i har virkeligt lavet nogle fantastiske portraetter!
  Har du taenkt dig at arbejde med mindre boern? og hvor smaa boern tror du man kan arbejde med? Jeg har lige “arvet” en overhead projector, (et lidt sjovt redskab for boernene) og synes det er et godt projekt du har lavet. Jeg maa simpelthen proeve.

  Mange hilsner Lotte i Athen.

  1. Kære Lotte
   Jeg har børn fra 1.-6. klasse i en almindelig folkeskole…. og så tegner jeg indimellem med mine små nevøer – men det er jo en 1:1-situation og ikke tidsfastlagt, så det er ikke helt sammenligenligt.
   Normalt er jeg absolut optimistisk og tror, at alle børn kan klare alting, hvis bare det bliver formidlet godt – men da jeg lavede det store billede med 3.klasserne, kunne jeg alligevel mærke, at lige præcis til dette projekt, skal børnene ikke være for små – eller også skal man vælge noget lettere end selvportrætter at male ovenpå.
   Hvor små er “dine” børn Lotte?
   Kreative hilsner fra Tina

   1. Lise-Lotte Iversen

    Kaere Tina

    jeg er ikke skolelaerer, saa derfor kan jeg ikke undervise paa folkeskoler i undervisningstimerne. Jeg samarbejder med foraeldre associationer, og der faar jeg boern i forskellige aldre. Nogle steder gaar det, at dele lidt efter aldersgruppe, men andre steder af oekonomiske grunde er jeg noed til at have boern fra 1. – 5. sammen. Ikke let. Jeg arbejder ogsaa med stoerre boern, men privat og det er somregl 1- 3 boern. Jeg har en lille voksengruppe, de er helt sikkert med paa at lave opgaven. Naar jeg har noget, skal jeg nok sende nogle billeder. 🙂

    Mange hilsner Lotte.

 4. I found you via Pinterest. Are these latest portraits aerosols? I find the layering balanced and interesting. Are you in Denmark? Used Google translate and that is the language marked as a hit.

  Beautiful blog! Keep up the creations!

  Best Regards,

  Melissa

  Sacramento, California; USA

  1. Hello Melissa – and welcome here in Denmark 🙂
   Thanks for the nice words 🙂
   We used Liquitex – it’s a spray paint.
   Best Regards,
   Tina / FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: