Spring til indhold

Inspiration til årsplanen i billedkunst

Så er ferien forbi og vi skal tilbage til skolen. Det er med lidt blandede følelser denne gang! På den ene side glæder jeg mig til at komme i gang med at undervise igen, men på den anden side er jeg ret bekymret for kvaliteten, nu hvor vi skal ned i tid … jeg mener, nu hvor vi skal bruge vores tid på skolen, og kun lave det, vi får løn for. Det bliver en seriøs arbejdstidnedsættelse for mange lærere – hvilket måske er godt for privatlivet, men skidt for kvaliteten og kreativiteten ….

Det er mit håb, at nogle af mine hæfter måske kan lette presset lidt for nogle af jer, og give ny inspiration.

Her i sommerferien har jeg skrevet to nye hæfter:

 

 

 

 

 

 

Både  pingvinbillederne og Eiffeltårnet er malet med Neocolor. Pingvinbillederne er malet af 2. og 4. klasse, men kan sagtens bruges på andre klassetrin.

Delaunays billeder af Eiffeltårnet er et fantastisk udgangspunkt for at lave billeder. Her er farveglæde og et overskueligt motiv,der gør at det let for eleverne at få et smukt maleri! Samtidig kan man komme omkring masser af relevante emner: kubisme, lys/skygge, lodning af vinkler, farveblandinger og Paris’ betydning for kunsten.

Hæfterne kan købes gennem Bubbleminds

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om “Inspiration til årsplanen i billedkunst”

 1. Jeg har først nyeligen opdaget din blogg og dine hæfter og er meget inspireret.
  Jeg har et enkelt spørgsmål, når du skriver neocolor i en vejledning, er det så neocolor 1 eller 2?
  Jeg glæder mig til at prøve nogle af forløbene sammen med ungerne.
  Venlig hilsen Birgitte

  1. Kære Birgitte
   Velkommen her på bloggen 🙂
   Pricipielt kan du bruge begge typer Neocolor. Jeg har valgt at købe neocolor II af flere grunde. Den første og meget jordnære grund er, at de er lettere at rydde op efter. Der kommer altid nogle streger på borde og gulve, og det er let bare at kunne tørre dem væk i stedet for at skulle have fat i et viskelæder. For det andet er de lidt lettere at gnide sammen. En sidste grund til at vælge IIeren er, at den findes i flere nuancer…. Men har du I’ere, så brug bare dem 🙂
   Kreativ hilsen
   FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights