Spring til indhold

Hjælp til dit næste collageprojekt

Dette hæfte ligner ikke nogle af de andre jeg har skrevet – hverken i omfang eller indhold.

I virkeligheden er hæftet mere en materialeboks end et inspirationshæfte – selvom jeg ikke kunne dy mig for kort at beskrive 3 collageforløb ….

I mange år har jeg været på jagt efter lækkert papir til collagearbejde …

… men nogle gange er det ret svært at få lige få det jeg gerne vil have.

… eller også kunne jeg godt finde det – men det var bare ALT for dyrt

…. nogle gange har jeg købt en pakke papir – og konstateret, at der kun var to mønstre, så selvom der var mange farver, blev det hurtigt kedeligt at se på …

….eller jeg har fundet en pakke, hvor jeg kun kan bruge halvdelen …..

Derfor begyndte jeg at lave collagepapir selv – lige til at printe. For nylig fik jeg lyst til at lave en større samling, for jeg ved, at mange af jer står med det samme problem – og på denne måde kan I få en masse forskellige ark.

Du kan sagtens supplere med købt papir, nodepapir, avispapir (ekstra sjovt, hvis avisen er udenlandsk), kulørt kopipapir, gavepapir, udklip fra blade o.lign. – Det er bare dejligt at have et udgangspunkt – og det er der her i hæftet – over 100 smukke og meget forskellige ark – lige til at printe i det antal du har brug for.

Du kan læse om de to udgaver her 

 

Print Friendly, PDF & Email

6 tanker om “Hjælp til dit næste collageprojekt”

  1. Det var da en genial ide. Er du også grafikker? Tænker også tanken videre, eleverne kan da også selv lave det papir i programmerne paint eller Google tegning 😊

      1. Jeg er selv matematiklærer, og eleverne lærer hos mig i matematik, og HD samt i billedkunst at lave flytninger i paint og google tegning, det giver så meget mening for dem 🙂 Men her kom ideen da, da jeg så dit , at det netop skal tages videre og printes ud til brug i billedkunst 🙂

  2. Fantastisk idé, ligesom mange af dine andre projekter. Hvor kan man købe det henne? Jeg kan ikke umiddelbart se et link 😕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights