Spring til indhold

Fuglereder – 3. og 4. klasse

www.FruBilledkunst.dk - bird nest - fuglereder
Jeg har malet reder med både 3. og 4.klasse, men brugt forskellige materialer. 3.klasse har maler med pastelkridt, mens 4.klasse har brugt Neocolor.

www.FruBilledkunst.dk - bird nest - fuglereder
Børnene er blevet guidet gennem optegningen, men udfordringen i dette projekt er, at få alle de skønne farver til at danse sammen. En rede kun malet med brune streger ville være kedelig! – og i virkeligheden kan man jo lægge en masse lag af farver under, så længe de nogenlunde har den rigtige valør – altså er tilpas mørke/lyse.

www.FruBilledkunst.dk - bird nest - fuglereder
Projektet er forholdsvis hurtigt gennemført (1-3 moduler) afhængig af hvilket materiale man vælger. Pastelkridt er lidt hurtigere at bruge, fordi man får dækket bunden med færre streger, der bliver gnedet sammen.
I min vejledningen brugte jeg iPad-app’en Brushes. Det tager lidt længere tid, men det var også ret sjovt, fordi der ikke skal så meget til før billedet bliver vellykket 🙂www.FruBilledkunst.dk - fuglereder - bird nest

 

Hvis du også mangler et lille projekt her sidst på skoleåret, er reder et godt bud.

Der er mere vejledning og udførlig beskrivelse af processen i mit lille hæfte, der kan fås for 29 kr. (personlig licens) / 148,75 kr.(afdelingslicens)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights