Spring til indhold

Flotte Arnoldi-parafraser – plakatforløb 2.del

Måske har du læst mit første blogindlæg om et plakatprojekt inspireret af Per Arnoldi – ellers kan du klikke på linket og læse det 🙂

5.klasse er nu blevet færdige med deres Arnoldi-parafraser – hattebilleder i Arnoldis farveskala. Altså Arnoldis motiver og hans farveholdning…. Jeg har glædet mig til at vise dig nogle af de fine billeder, eleverne fik lavet 🙂

Billlederne er lavet på karton med Neocolor II.

Den næste lille opgave var at lave farveprøver for at finde alternative farveskalaer – stadig inden for Arnoldis motivverden. Det var dog ikke alle børnene, der nåede den opgave, men den kommer tilbage senere i forløbet.

Jeg glæder mig rigtig meget til næste gang, hvor vi skal videre med projektet – Følg med her på bloggen 🙂

PS Gå ikke glip af et indlæg fra FruBilledkunst – tilmeld dig nyhedsbrevet.

Print Friendly, PDF & Email

5 tanker om “Flotte Arnoldi-parafraser – plakatforløb 2.del”

 1. Karen Lise Kaspersen

  Kære Tina.
  Jeg er så begejstret for Plakatforløbet. Jeg brugte det før ferien med en 5. klasse og nu går jeg igang med valgholdet i 8.
  Da vi har Sorøs vartegn Vandtårnet med Per Arnoldis karakteristiske design, er det oplagt at inddrage dette.
  Nu er det så jeg tænker at jeg vil lade dem vælge mellem maling og digital plakat. Vi har netop fået chrome books og de skal afprøves. Hvilket program ville du foretrække til dette?
  Med venlig hilsen
  Karen Lise

  1. Kære Karen Lise

   Allerførst tak for dit pæne ord om forløbet – det er også et af dem, jeg er rigtig glad for og glæder mig til at bruge igen 🙂

   Vi har også Chromebooks, så det har længe stået på min To-Do at finde et godt program, men jeg har desværre ikke nået det. Jeg har søgt en hel del på nettet og kan desværre ikke finde særlig mange der bruger dem til digitalt maleri i billedkunst – men lad os da blive klogere sammen! Du må meget gerne skrive til mig om dine erfaringer – enten her eller på min mail. Det vil jeg være meget glad for!

   Nå men tilbage til programmer. Det jeg har kigget mest på er MediBang Paint (gratis, hvis man kan leve med reklamer). Min datters designlærer har anbefalet SketchBook … men der findes et dusin apps ved det navn, og jeg er ikke sikker på hvilken en han mener …

   Så det var ikke så meget hjælp lige nu – men jeg håber vi kan hjælpe hinanden 🙂

   De bedste hilsner
   Tina / FruBilledkunst

 2. Pingback: Plakater med klare budskaber | FruBilledkunst

 3. Pingback: Plakater i 5.klasse | FruBilledkunst

 4. Pingback: Noget på plakaten – 3.del af plakatprojektet | FruBilledkunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights