Spring til indhold

Ferie i utide og pastelmaleri

Kære kreative netvenner

Sikke en tid! Jeg var en af dem, der i sidste weekend fik besked på at holde en uges ferie. Efter lidt frustration over alt det arbejde, jeg havde planlagt og skrevet til min klasse om, besluttede jeg mig for at gøre noget af det, jeg ikke når nok af i dagligdagen – nemlig at få malet selv.

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg tager forskellige tegne/male-kurser online. I øjeblikket er jeg i gang med et tegnekursus hos Pencilkings og et pastelkursus hos Marla Baggetta.

Det er altid spændende at blive “puffet” lidt, og som Baggetta siger – “Hvis du gør, som du altid har gjort, får du det resultat som du plejer”. 

Marla Baggetta har i øvrigt haft nogle “mal med”-sessions på youtube, som du kan følge, hvis du – ligesom jeg – elsker pasteller. Nogle af billederne her i indlægget er fra disse malegange.

Desuden har jeg puslet lidt med et par nye hæfter.

Det første har faktisk været lang tid undervejs. Måske har du set de super smukke valør-dyr tegnet med sort og hvid farveblyant? Jeg mangler kun ganske lidt på det hæfte nu – måske bliver det færdigt i påskeferien….

Jeg har også arbejdet på et hæfte om perspektivtegning og sigtemåling, og der mangler jeg kun nogle fotografier af elevernes tegninger – men det bliver jo først, når jeg er tilbage på skolen.

Og så er det blevet til en del skovture og hjemme-zumba – det er jo ikke kun farverne, der skal have motion. 

Nu står påsken for døren – og pressemødet, vi alle er så spændte på! Gad vide hvornår vi kan komme tilbage til den smukke grå hverdag igen.

Men kære netvenner – uanset udfaldet af pressemødet vil jeg ønske jer en rigtig dejlig ferie. Håber mine billeder har kunnet inspirere dig til selv at komme igang med blyanter og farver.

Glædelig påske

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: